Lidové noviny

Hannibal supermodel

- KAROLÍNA M. KRUPKOVÁ Loewe.

Aje to tu zas! Další módní značka podlehla šarmu herecké hvězdy. Jenomže čemu se divit, když jde o Anthonyho Hopkinse?! Představit­el psychopati­ckého Hannibala Lecktra se stal tváří letošní pre-fall kampaně španělské luxusní značky Loewe. Po boku mnohem mladších hereckých kolegů vystoupil čtyřiaosmd­esátiletý model před objektivem slavného německého fotografa Juergena Tellera.

S přirozenos­tí sobě vlastní tak Hopkins na snímcích pózuje v černé mikině s logem Loewe a teniskách Flow Runners s typickou podrážkou, která olizuje patu i špičku boty. Další propagační fotografie ukazuje držitele mnoha filmových ocenění v tričku s potiskem duhových donutů, přes ramena má kabát s blyštivými cvočky a rozjařeně ukazuje na slavnou kabelku Anagram. Tu firma založená již v roce 1846 vyrábí v různých obměnách i velikostec­h. Její cena začíná na 21 tisících a může se vyšplhat k půvabným 57 tisícům korun. Inu, pěkná to investiční kabelka. vlastní vůni zpěvačka Beyoncé či basketbali­sta Michael Jordan, proč by nemohl voňavky prodávat i gentleman z Walesu? Ještě před covidem tak Hopkins nabízel pod svou značkou AH parfémy, svíčky i difuzéry. Kombinace bergamotu, pomerančov­ého květu a pižma prý měla zákazníkům zaručit, že „probudí jejich duši a uvolní to, co skrývá jejich srdce“.

Vedle toho všeho má držitel dvou Oscarů, ceny Emmy, Zlatého Glóbu i cen BAFTA kromě herectví a dalších uměleckých aktivit také vedlejšák na Instagramu. Na populární sociální síti se během lockdownů vypracoval na influencer­a a dnes svými příspěvky baví 3,5 milionu fanoušků. Tančí, vaří italskou kuchyni, plave v bazénu nebo hraje na klavír své sympatické kočce Niblo. A nyní prodává i kabelky.

Nic naplat, Hopkins je kromě svého hereckého umu a roztomiléh­o kočičího mazlíčka sympatický také tím, že je obyčejný hříšník jako my všichni. Nezastírá, že je abstinujíc­ím alkoholike­m, je potřetí ženat a se svou jedinou dcerou není dlouhá léta v kontaktu. A pokud jde o módu, k jeho pokleslým radostem patří rozsáhlá sbírka havajských košil. Prý mu pokaždé, když si jednu z nich obleče, zvednou náladu. A proto právě Hopkinsovi Čekstajl věří, že to i s těmi koblihami myslí upřímně.

 ?? FOTO LOEWE ?? S koblihami na triku.
Herec Anthony Hopkins nově propaguje módu španělské značky
FOTO LOEWE S koblihami na triku. Herec Anthony Hopkins nově propaguje módu španělské značky

Newspapers in Czech

Newspapers from Czechia