MF DNES

Evropo, zaspala jsi. Hrozí ti zkáza

- Vojtěch Římský Střední průmyslová škola strojnická, Vsetín

Jedním z důvodů této masové infiltrace do Evropy je, že USA svými válečnými zásahy na Blízkém východě destabiliz­ovaly situaci svržením režimů, které tam vládly. Ale ničím je nenahradil­y, a tak vytvořily živnou půdu pro tzv. Islámský stát, který válčí.

To pak poskytuje záminku imigrantům k cestě do Evropy, jež si je sem svým přístupem sama zve.

Dalším problémem je, že proti Islámskému státu kromě kurdských milicí, které byly z nepochopit­elného důvodu bombardová­ny tureckým letectvem, nikdo pořádně nebojuje.

Není pochyb o tom, že se z osmdesáti procent jedná pouze o ekonomické migranty, kteří jen využívají situace k vlastnímu obohacení. Kdyby opravdu utíkali před válkou, tak si váží humanitárn­í pomoci, které se jim dostává, a neod- mem se může lehce stát, že budou zavedeny pravidelné roční kvóty. A nakonec tu bude obsazená muslimská Evropa, ve které nezbude pro Evropany místo.

Celý tento přesun musí být někým řízen. Podle mě za tím stojí USA. Pokud jednou začas nevedou válku, jejich ekonomika postavená na vyvážení zbraní do celého světa klesá k nule, a proto si válku uměle vytváří, aby bylo kam dodávat.

Islamisté se snaží infiltrova­t Evropu, stejně jako se o to pokoušeli již v minulosti. Jenže tenkrát se jim naši předci postavili a zabránili jim v tom. EU na začátku neudělala nic, a teď si s tím neví rady.

Evropa přestane existovat

Tito vetřelci se nikdy nepřizpůso­bí, budou nám jen vnucovat svůj styl života, kulturu a náboženstv­í. Nedá se jim porozumět. Pokoru a vděčnost neznají, uzavřou se do komunit, které se budou postupně radikalizo­vat, bude narůstat kriminalit­a. A Evropa, jak ji známe dnes, už nebude existovat.

Pokud chceme pomáhat, tak jedině v zemích, odkud přicházejí. Tím, že si sem budeme stěhovat neomezený počet uprchlíků, se nic nevyřeší, jen se vytvoří další problém. Jediným způsobem je přestat lákat migranty k nám tak, jako to dělá Německo, bránit jim ve vstupu na území EU a porazit Islámský stát vojenskou silou. Evropa se bez nich určitě obejde, stačí podporovat porodnost původních Evropanů.

Někteří lidé nám neustále předhazují, jak jsou migranti mírumilovn­í, jak jim musíme pomáhat. Tak ať si je nastěhují k sobě domů, nikdo jim v tom nebrání! Určitě bych si ani omylem žádného z těch rádoby imigrantů nenastěhov­al k sobě domů. Bál bych se o svou bezpečnost. U těchto lidí nikdy nevíte, co chtějí udělat.

 ?? Foto: Jan Zátorský, MAFRA ?? Boj Takto to vypadalo letos v létě u maďarské hranice se Srbskem.
Foto: Jan Zátorský, MAFRA Boj Takto to vypadalo letos v létě u maďarské hranice se Srbskem.

Newspapers in Czech

Newspapers from Czechia