MF DNES

S MF DNES na veletrh Holiday World

-

PRAHA Dovolená. Její výběr se nevyplatí podcenit. Obří festival Holiday World svým návštěvník­ům pomůže s volbou té pravé destinace, ať se vypraví kamkoli.

Na výstavišti v Holešovicí­ch začíná největší středoevro­pská přehlídka cestovních kanceláří domácích českých regionů, národních turistický­ch centrál cestovního ruchu a dalších služeb turistické­ho průmyslu už zítra a potrvá do neděle. Čtvrtek a pátek jsou určeny pouze odborníkům, veřejnost si to pravé místo pro dovolenou může přijít vybírat o víkendu. Prostředni­ctvím přednášek se návštěvníc­i mohou vypravit například na dobrodružn­ou cestu z Bhútánu do Kazachstán­u, do Afghánistá­nu nebo na Velikonočn­í ostrov. Výstavy fotografií zase příchozí zavedou na Island či na jih Afriky. Čestným hostem festivalu je Čína.

„Přijďte na veletrh, odešlete kód ze vstupenky a vyhrajte jeden z více než sta poukazů na dovolenou. Ve hře budou zájezdy a další ceny za milion korun,“doplňuje manažer festivalu Libor Patočka.

Čtenáři pražské přílohy MF DNES, kteří správně odpovědí na soutěžní otázku, mohou vyhrát sedm vstupenek na festival Holiday World a sedm ročních předplatný­ch MF DNES.

Která země se představí jako čestný host jubilejníh­o 25. ročního veletrhu cestovního ruchu?

1) Čína 2) Dominikáns­ká republika 3) Maroko

Své odpovědi zasílejte do dnešních 17 hodin na e- mail Petr.Nykodym@mafra.cz. (red)

K moři?

 ?? Vybrat to správné místo pro dovolenou může pomoci veletrh Holiday World. ??
Vybrat to správné místo pro dovolenou může pomoci veletrh Holiday World.

Newspapers in Czech

Newspapers from Czechia