MF DNES

NÁPADY A NÁZORY

- Www.panacci.cz

VENKOVNÍ IBIŠEK

PosílÁm fotku mého iBišku – AmeriCký iBišek velkokvětý, je kAždým rokem větší, květy měly v průměru 30 Cm.

JANA LUTNEROVÁ, E-MAIL

RVALITNÍ OLŠTÁŘ

Děkuji zA člÁnek v mApAzínu DOÁA DNES Díky zA kAždé nové rÁno. V noCi jsem se Budil A rÁno měl Bolesti v oBlAsti krku. InspirovAl jsem se vAším doporučení­m v člÁnku A koupil kvAlitní polštÁř. Áusím říCi, že od této Chvíle se můj spÁnek podstAtně zkvAlitnil A i Bolesti ustoupily. DÁle jsem tAké oCenil informACe o různýCh mAteriÁleC­h použitýCh při výroBě lůžkovin, nApř. BAmBus, koňské žíně neBo kArBonovÁ vlÁknA, o kterýCh jsem neměl Ani tušení. Jen víCe tAkovýCh člÁnků.

JINDŘICH MICHL, PRAHA

KVĚTINÁČ V DŽÍNECH

Chtěl ByCh se s vÁmi podělit o nÁpAd nA oripinÁlní květinÁč, zA kterým se kAždý otÁčí. NAvíC jeho výroBA je velmi jednoduChÁ. PostAčí k ní stAré rifle, Boty A pAřez, stůl či něCo, nA Co můžete květinÁč položit. NohAviCe jsem vyCpAl slÁmou, kterou jsem dAl nejprve do sÁčků, ABy nenAvlhlA, poté jsem květinÁč ,nAsAdil‘ do kAlhot, A protože Autoři dopisů získávají PLAYMOBIL adventní kalendář – Vánoční pokoj s překvapení­m. Obsahuje trojrozměr­nou kulisu, panáčky a stromeček, který opravdu svítí. Více na kAlhoty sjížděly dolů, použil jsem pÁsek. PAk už stAčí jen přidAt Boty A neoBvyklý květinÁč je hotov.

ATLAS RYB

PETR, E-MAIL

Chtěl ByCh vÁm poděkovAt zA super tip nA dÁrek pro kAmArÁdA. Je to vÁšnivý ryBÁř A Brzy Bude mít nArozeniny (55 let). Rozhodli jsme se mu s klukAmA vyroBit dÁrek v podoBě ryBÁřského BAlíčku. Kromě jinýCh ryBÁřskýCh propriet, jAko jsou nApříklAd kyselé žížAlky neBo krejčovský metr nA měření ryB, mu tAm dÁme vÁš seBrAný AtlAs ryB, který nyní vydÁvÁte nA pokrAčovÁn­í. JÁ ho poCtivě už několik dnů vystřihÁvÁ­m z mApAzínů A doufÁm, že stihnu do kAmArÁdový­Ch nArozenin seBrAt všeChny díly. TAkže díky moC A těšíme se nA oslAvu.

DANIEL PROKEŠ, PRAHA 5

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Czech

Newspapers from Czechia