MF DNES

Anketa čtenářů iDNES.cz 89 11

-

„Nemám rád dlouhodobé výhledy. Aby to nevyznělo, že si člověk dělá alibi, to nechci. Člověk neví, co bude za čtrnáct dní, takže plánovat na dva nebo čtyři roky, to nejde. Uděláme maximum, abychom se oklepali a zvládli další zápasy. Ale teď jsem strašně zklamaný, nesu to těžce,“řekl Jarolím.

Bylo pravděpodo­bné, že si trenér vybere možnost reprezenta­ční rekonstruk­ce. Však už začal a není to úplně bezradné.

Jestli máte čas, schválně si ještě jednou pusťte první poločas z úterního večera. Především úvodních 15 minut. To byl fofr v moderním střihu! Napadání, rychlost, snaha o kombinaci na křídlech, náběhy, slušné šance. Jenže český fotbal nenabízí procent hlasujícíc­h nevěří, že Češi postoupí na mistrovstv­í světa 2018 do Ruska. rozdílové hráče ani užitečné útočníky, kteří zasáhnou ve chvíli, kdy je to nejvíc potřeba, tedy ve finální a předfináln­í fázi.

To je limit, se kterým se částečně pral už Vrba. Jarolímova pozice je ještě komplikova­nější, protože mu chybí materiál i čas.

Samozřejmě to nemůže být obhajoba dvou zbytečných remíz, i trenér Jarolím musí vědět, že se do základní sestavy ještě ani jednou netrefil.

Když se trefí 11. listopadu proti Norsku, už bude nejspíš pozdě.

Anebo akorát včas, aby se začal budovat tým pro Euro 2020.

Newspapers in Czech

Newspapers from Czechia