MF DNES

KOZOROH 22. 12. – 20. 1.

-

Přepadne vás touha naučit se něco nového. Možná vyplníte přihlášku do jazykové školy nebo se zapíšete do tanečních kurzů. Ať už se pustíte do jakékoliv činnosti, nemusíte se bát, že prvotní nadšení poleví po pár týdnech. Tentokrát máte šanci najít skutečně to, co vás strhne a co dotáhnete do konce. LEV 23. 7. – 22. 8. Sami sebe překvapuje­te, kolik energie v sobě objevíte. Všechny úkoly plníte s hravostí, žádný problém vás nedokáže rozhodit a ještě máte sílu rozdávat kolem sebe dobrou náladu. Na víkend zvládnete vymyslet skvělý program pro celou rodinu. PANNA 23. 8. – 22. 9. Nechápete, kam se ztrácejí vaše peníze. Ačkoliv si nejste vědomi toho, že byste extrémně utráceli, vaše úspory se ztenčují. Možná vás dohánějí některá špatná rozhodnutí minulých týdnů. Hlídejte si veškeré výdaje, jedině tak se můžete dostat z problémů. VODNÁŘ 21. 1. – 19. 2. Snažíte se vyřešit zapeklitou situaci a máte pocit, že jste uvízli ve slepé uličce a nedokážete se hnout z místa. Teprve koncem týdne objevíte to nejlepší řešení. Příval inspirace ovlivní i váš soukromý život. Stereotyp se pokusíte zahnat odvážným experiment­em.

BÝK 21. 4. – 20. 5. Snaha pomoct blízkému člověku ztroskotá na jeho neochotě zasvětit vás do jeho

problémů. Místo aby ocenil vaši snahu, bude se tvářit, že do jeho soukromí nemáte strkat nos. Smiřte se s tím, že ne každý stojí o vaši pomocnou ruku, a vezměte včas zpátečku. VÁHY 23. 9. – 22. 10. Daří se vám a jste si vědomi toho, že odvádíte stoprocent­ní práci, na kterou se vaši nadřízení mohou spolehnout. Radost vám kalí jedině pochybnost­i, zda za svoje úsilí dostáváte náležitou odměnu. Když se neozvete vy, kdo jiný by to za vás měl udělat?

RYBY 20. 2. – 20. 3. Nemoc, která vás přepadla, zaslouží vaši plnou pozornost. Nesnažte se dělat, jako že neexistuje. Pár dní na léčbu a odpočinek snad dokážete obětovat. Nedostateč­ná rekonvales­cence může vést k pozdější únavě a jiným vleklým potížím. BLÍŽENCI 21. 5. – 21. 6. Hodně mluvíte, a byť to obvykle považujete za svoji přednost, občas může být nadbytek slov na škodu. Pozor byste si měli dát před lidmi, kteří nemají smysl pro váš způsob humoru a mohli by se urazit. Je možné, že od nich brzy budete něco potřebovat. ŠTÍR 23. 10. – 22. 11. Jestliže v rodině vypukla hádka nebo spor o jistou záležitost, nepřikláde­jte tomu větší význam. Nejspíš se jedná o nahromaděn­é emoce, které musely ven, a za pár dní nebudete vědět, že se něco stalo. Proto nemá cenu dlouze se zaobírat příčinami oné hádky. BERAN 21. 3. – 20. 4. Štěstí přeje připravený­m. Mějte oči otevřené, vaše příležitos­t brzy přijde. Měli byste rychle jednat, protože dlouhým váháním můžete všechno ztratit. Nerozhodní lidé přijdou tentokrát zkrátka, ale tak už to v životě chodí. Své šance se dočkají zase jindy. RAK 22. 6. – 22. 7. Ve vztazích se vám daří, jste zamilovaní a budoucnost si malujete v růžových barvách. Nemusíte mít strach, hvězdy vám přejí a nevěstí žádné nepříjemné zvraty. V práci vám zatím tolerují, že se vznášíte na obláčku. Kolegové k vám přistupují s jistou shovívavos­tí. STŘELEC 23. 11. – 21. 12. Je třeba skoncovat s některými zlozvyky, kterými si ubližujete. Možná jste dosud nesebrali dost odvahy, možná jste dokonce uvěřili některým svým výmluvám. Teď najednou ucítíte, že nastal ten správný čas. Pokud věříte sami v sebe, máte šanci uspět.

 ??  ??

Newspapers in Czech

Newspapers from Czechia