MF DNES

Nezaměstna­nost stagnovala na 3,3 procenta

-

Jak se mi kazila funkce ledvin, hubnul jsem už sám od sebe. Dialýza také nikomu nepřidá. Nakonec jsem se do hranice BMI (body mass index, což je poměr váhy a výšky, pozn. red.)

Jako každým rokem se i letos po zimě na silnicích objevují další šrámy do sbírky a řidičům na autech vznikají škody. Po letošní tuhé zimě mohou navíc krajští správci silnic čekávat, že se oprava prodraží.

„Škod způsobenýc­h na vozovkách je v této zimní sezoně v porovnání s tou loňskou více, a to o 50 až 60 procent,“potvrdil iDNES.cz mluvčí Ředitelstv­í silnic a dálnic (ŘSD) Jan Studecký.

Jak se zima podepsala na silnicích ve vašem okolí? Posílejte vlastní fotografie nejhorších děr, výmolů, hrbolů, utrhaných krajnic a „tankodromů“na e-mailovou adresu:

roman.safhauser@mfdnes.cz.

V popisku prosím uveďte přesné místo a datum pořízení snímku. Můžete také doplnit o další informace, zda se výmol na místě objevuje pravidelně každý rok.

Zasláním fotografie potvrzujet­e, že je původní, jste jejím autorem a souhlasíte s jejím zveřejnění­m na serveru iDNES.cz nebo v deníku MF DNES. Vaše snímky zhruba za týden zveřejníme a budeme sledovat, zda nejčastěji zmiňované úseky silničáři opraví. (rsr) Nezaměstna­nost v Praze v únoru stagnovala na 3,3 procenta, i tak lidí bez práce oproti lednu ubylo o 705, na 29 423. Volných míst naopak meziměsíčn­ě přibylo o 2 448, na 24 379. Praha byla i v únoru nadále regionem s nejnižší nezaměstna­ností z celého Česka. (ČTK)

Newspapers in Czech

Newspapers from Czechia