MF DNES

KDYŽ SE ŘEKNE...

Okamžité odpovědi, z nichž se dá vyvodit, jaký vztah má zpěvačka Hana Křížková k následujíc­ím věcem.

- připravila redakce

... ZAHRADA Kytičky, bylinky, venkovní posezení, stromy, upravená tráva – no prozatím pouze velký, ale krásný sen!

... GRILOVÁNÍ

Grilování miluji. Rychlá a zdravá příprava jídla. Griluji téměř vše – maso, ryby, houby, zeleninu i ovoce. Koupila jsem si menší přenosný a velmi praktický gril na dřevěné uhlí, takže i na mé malé terase se vesele griluje.

... BYLINKY

Bylinky u mne nikdy nechybí. Ráda je používám nejen k vaření, ale i do nápojů teplých či studených a pochopitel­ně k léčení. V kuchyni se neobejdu bez bazalky, rozmarýnu, tymiánu či petrželky, studené nápoje jsou skvělé například s mátou a meduňkou, čaje připravuji snad ze všeho, ale protože jsem zpěvačka, tak lavně ze šalvěje. ... DOMOV Neboť často cestuji a bydlím po hotelích, tak se velmi ráda vracím do svého bytu. Je to moje hájemství, které si opravdu hýčkám. Mám zde věci, které mají svou historii a svoje příběhy. Všude mám spoustu květin, obrazů, keramiky, fotografií a kamínků, které mně dodávají energii. Mám ráda vůně – takže ani svíčky nechybí. Mám svůj byt – domov ráda a je mi v něm dobře.

... KUCHYNĚ

Kuchyni mám praktickou a velmi útulnou. Mám ji modrou, v kombinaci s olší. Risk, který vyšel. Často ji využívám pouze k přípravě snídaně, čaje či kávy, ale když mám volno, pozvu kamarády a kuchyně si na 100 % užívám!

... KUTIL

Tak co rozhodně nejsem, je kutil. Naštěstí mám šikovné kamarády, kteří různé kutilské práce zvládnou za mě. Já maximálně pověsím obrázek, a to ještě ne vždy hřebík drží. Sem tam něco natřu. Ale ráda pečuji o kytičky – sázím, zalévám, rozmnožuji... Ale to asi do kutilstvi nepatří, že?

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Czech

Newspapers from Czechia