MF DNES

NÁPADY A NÁZORY

- Www.justhunter.cz

VELIKONOCE

Nedalo mi to, abych s blížícími se Velikonoce­mi neudělala nějakou radost vnukům a koledníkům. Každý rok se snažím o nějaké překvapení. Letos to budou slepičky, které jsou na zip. Do slepičky se dá vložit klasické nebo čokoládové vejce. Snad udělají radost. Mě jako čtenářku potěšil atlas bylin a jednoduchý návod na bylinkovou spirálu, o které už několik let uvažuji a možná se díky vám pokusím o její realizaci. Přeji vám plno spokojenýc­h čtenářů.

HANA ČERNÁ, E-MAIL

VYRÁBĚNÍ

Posílám vám naše velikonočn­í zdobení, protože Velikonoce a jaro máme moc rádi, a také rádi vyrábíme. Na první fotografii je doma vyrobený košíček a v něm vlastnoruč­ně mramorová vajíčka. Pak linecké cukroví, které zdobili naši kluci v kuchyni, a nakonec zkouším novou techniku quilling. S tím bych ještě asi potřeboval­a poradit s nějakou knižní pomůckou, snad ji seženu.

Také mě zaujal článek Šťastná jednička, kde je galerie dětských obrázků, což se dříve moc nepoužíval­o. Je to moc dobrý nápad a přemýšlím, že to udělám chlapcům, aby si mohli svoje výtvory vystavit i na zeď.

KABÁTOVÁ, E-MAIL

ATLAS BYLIN

Nemohu nereagovat na poslední přílohu jinak, než s velkou pochvalou a poděkování­m. Atlas bylin se vám povedl a ještě je seřazený podle abecedy, což je bonus. Máte ho načasovaný přesně na jarní setí a sázení.

To není ale všechno. Já s dětmi ve škole obrázky vystřihnu, podlepím a bezva karto- Autorům dopisů posíláme misku pro psy (objem 350 ml) se silikonovo­u podložkou v designu HUNTER Binz. Vysoký okraj podložky zabrání rozlití vody na podlahu nebo rozhazován­í krmiva po okolí. téka bylin na soutěže a olympiády je připravena. Vašich přírodověd­ných, zoologický­ch a botanickýc­h atlasů mám už slušnou řádku. Jsou vždy odborně a vkusně připravené. Přeji vám, aby atlasová řada pokračoval­a i nadále k radosti ostatních čtenářů DOMA DNES. S přáním krásných jarních dnů vaše věrná čtenářka

MGR. VĚRA SKALICKÁ, E-MAIL

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Czech

Newspapers from Czechia