MF DNES

Jsem ráda macechou připravila: blanka kubíková

Hraje, zpívá jazz a se švagrovou píše blog. Loni se vdala a ve střídavé péči má dva kluky. „Je to sonda do chlapského světa,“říká Berenika Kohoutová.

-

O MAMINCE SPISOVATEL­CE

Ráda si přečtu máminu knihu ještě před vydáním, aby znala můj čerstvý názor, ale jinak moc nevnímám, že je spisovatel­ka. Vlastně je to srandovní, hrozně často se mě lidé ptají, co máma píše. Furt něco píše, už jsem ztratila přehled. Jsem přesvědčen­á o tom, že je to jeden z nejobdařen­ějších lidí, co znám, co se talentu týče. Asi neznám kreativněj­šího člověka.

O SILNÝCH ŽENÁCH V RODINĚ

Ženy jsou dle mého názoru obecně silné. A já schytala v rodině ty nejsilnějš­í: mámu, babičku i ségru. Je to úžasné, žena si díky tomu neustále zvyšuje laťku. No a pak už jí nezbývá než prostě přežít úplně všechno.

O MÓDĚ

Poslední dobou jsem ujela na podprsenká­ch. Jednak se mi zmenšila prsa, takže už není takový problém najít podprsenku na moje minizáda a zároveň velká prsa. A zadruhé začalo být dost moderní, když vám odněkud vyčuhuje. Tak to se mi líbí moc.

O MANŽELOVI

Vyhovuje mi muž o třináct let starší. Pavel je chlap, který naprosto přesně ví, co od života chce a jaké je jeho místo v něm. S přehledem se dokáže postarat sám o sebe, o děti, o mě. Skvěle vaří. Chci vedle sebe někoho, kdo mi bude dávat rady do života. Jsem sice samostatná, ale baví mě ten pocit.

O ŠÍLENĚ SMUTNÉ PRINCEZNĚ

Tu roli jsem ve Studiu DVA dostala bez konkurzu, je titulní a s dost těžkým zpíváním. Byla to velká zodpovědno­st. Ale upřímně jsem se těšila na reakce lidí, kteří nečekali, že třeba umím zpívat nebo že umím zpívat dobře.

O TÁTOVI MUZIKANTOV­I

Mrzí mě, že už skoro nevystupuj­e s kapelou a neskládá. Znám všechny jeho písničky zpaměti a strašně je miluju. Umí nejen perfektně složit melodii, ale je i skvělý textař. Má silnou fanouškovs­kou základnu, klidně by mohl vyprodávat kluby. Uvidíme, třeba někdy něco ještě vyplodí a třeba já s ním!

O ROLI MACECHY

Nepřenosná zkušenost. Mně osobně to strašně vyhovuje a baví mě mít Pavlovy děti dva týdny v měsíci doma, i když je to často masakr. Navíc tím, že to jsou kluci, tak s nimi nemám tolik společných zájmů, o to víc, že už jsou dost velcí. Ale zas je to sonda do chlapského světa.

 ??  ??
 ??  ?? Šaty, Zuzana Kubíčková, 8 500 Kč; náramek, I am, C&A, 149 Kč; prsten, Topshop, 159 Kč
Šaty, Zuzana Kubíčková, 8 500 Kč; náramek, I am, C&A, 149 Kč; prsten, Topshop, 159 Kč
 ??  ?? Mých několik nejoblíben­ějších věcí na světě pohromadě: Kamarádka Tereza, chalupa, Sudety, příroda, snídaně.
Mých několik nejoblíben­ějších věcí na světě pohromadě: Kamarádka Tereza, chalupa, Sudety, příroda, snídaně.

Newspapers in Czech

Newspapers from Czechia