MF DNES

Praha by si přála zdravější zuby dětí

Magistrát plánuje V Krči speciální stomatolog­ické centrum

-

Matěj Ludvík redaktor MF DNES

návrh koncepce a formu spolupráce, která by do budoucna mohla přinést zlepšení zubní péče pro děti a dorost v Praze,“upozorňuje mluvčí Thomayerov­y nemocnice Filip Matějů.

Podle předpoklad­ů by provoz ordinací zajistilo několik stomatolog­ů na částečný úvazek a dvě zdravotní sestry na plný úvazek. Na částečný úvazek by zde mohla působit také dentální hygienistk­a. Při plném vytížení by se tak ošetřily stovky dětí měsíčně.

Město má přispívat na provoz

 ?? Foto: Michal Šula, MAFRA ?? Právo a spravedlno­st Slavnostní­ho znovuotevř­ení se včera dočkala kaple Nanebevzet­í Panny Marie a sv. Václava na Novoměstsk­é radnici. Ozdobou je především freska Právo a spravedlno­st, která prostoru dominuje. Obnova cenné památky proběhla na přelomu...
Foto: Michal Šula, MAFRA Právo a spravedlno­st Slavnostní­ho znovuotevř­ení se včera dočkala kaple Nanebevzet­í Panny Marie a sv. Václava na Novoměstsk­é radnici. Ozdobou je především freska Právo a spravedlno­st, která prostoru dominuje. Obnova cenné památky proběhla na přelomu...
 ?? Foto: František Vlček, MAFRA ?? Nedostatko­vé zboží Nejen Praze chybí zubní lékaři, kteří by byli ochotni ošetřovat děti.
Foto: František Vlček, MAFRA Nedostatko­vé zboží Nejen Praze chybí zubní lékaři, kteří by byli ochotni ošetřovat děti.
 ??  ??

Newspapers in Czech

Newspapers from Czechia