MF DNES

MŮJ ŽIVOT PO ORDINACI

Něco na tom jméně je. Vypadá jako skromný chlapec, co si jen tak krouží, rád dělá kraviny a momentálně je v kurzu. Ve skutečnost­i je to cílevědomý muž, který má o terénu dokonalý přehled a přesně ví, co dělá. A je v tom nejlepší na světě.

-

Poslední dobou mám pocit, že vás vidím skoro všude. Na billboarde­ch, v televizi, v kině, v divadle. Co všechno teď děláte? Točíme na Nově Tvář, ve Studiu DVA proběhla premiéra muzikálu Funny Girl, zkouším v divadle a budu točit tři filmy. A jeden budu taky režírovat. To všechno udržíte v hlavě? Muži se prý nesoustřed­í na víc než jednu věc. A to je výhoda. Vždycky řeším jen to aktuální.

Co děláte třeba dneska? Hraju v Ujeté ruce v Činoheráku. Od pěti se líčím do černocha.

Je o vás známo, že jste se poprvé proslavil v Ordinaci v růžové zahradě... To je pravda. Byl jsem doktor Prokop Hrubý.

To byla nabídka, která se neodmítá? To byl záměr. Hrál jsem v té době v divadle v Mladé Boleslavi a přecházel do Činoherníh­o klubu a upřímně mi lezlo na nervy, kolik lidí je známých, protože jsou v televizi a mají díky tomu víc příležitos­tí než já.

Aha. Tak tohle zabralo? Ano. Povedlo se to.

Jak se váš život po Ordinaci změnil? Já tohle téma hodně rozebírám ve svém stand-upu Celebrity. Každopádně se určitě potvrdilo, že se to vyplatilo.

Takže showbyznys funguje takhle jednoduše? Ošudláte jednu roli v seriálu, a už to jede? Pozor, vždycky se snažím ze scénáře vytěžit maximum. A rozhodně jsem Ordinaci netočil s tím, že je to jedno. Ale jinak ano. Funguje. Partičku mi schválila Prima jen proto, že jsem byl známý z Ordinace v růžové zahradě. Tak to je.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Czech

Newspapers from Czechia