MF DNES

ASI UŽ NEBUDU CHLAPŮM TAK VĚŘIT

-

Když jsem vám volal kvůli rozhovoru, byla jste zrovna na cestě do práce. Dělám v produkčním centru na Nově. Dohlížím na castingovo­u databázi, ze které se vybírají tváře pro různé pořady, například pro připravova­né formáty.

Co to obnáší? Je to normální fulltime job, každý pořad si žádá jiný typ obsazení, takže s každou produkcí jednám jinak, což je na té práci fajn, protože ve stereotype­ch umírám nudou. Hodně mluvím s lidmi, hodně telefonuju.

Jak lidé reagují, když zvednou telefon a tam se ozve: Tady Natálie Kocábová, televize Nova? Sem tam se někdo v první chvíli zarazí, ale ten zvláštní ostych z něj rychle spadne. Což bude asi tím, že umím komunikova­t. Vlastně celý život neustále mluvím s lidmi, vždycky mě to bavilo.

A jak jste se k té práci vlastně nachomýtla? Normálně, přes inzerát. Musím pracovat, tak jako každý rodič, a jako svobodná matka navíc s vykřičníke­m nad hlavou, ale s tou Novou jsem měla obrovské štěstí, protože jsem nutně musela změnit práci a byla jsem ochotná vzít cokoliv. A úplnou náhodou jsem se dostala k pozici, o které bych předtím nepřemýšle­la, je sice náročná, ale našla jsem se v tom. Je to dream job. Těším se do práce každý den, a to nepřeháním.

 ??  ??

Newspapers in Czech

Newspapers from Czechia