MF DNES

Dovolená pro celou rodinu

-

Pod ideální destinací pro rodinnou dovolenou si pravděpodo­bně představít­e místo, které se vyznačuje čistou a rozmanitou přírodou i řadou akcí, a kam vám nebude cesta trvat dlouho.Toto vše a mnoho dalšího může každá rodina najít v Chorvatsku, v zemi, která vždy měla pověst té pravé destinace pro rodinnou dovolenou.

Chorvatsko je dokonalým místem pro rodinnou dovolenou plnou zážitků. Využijte všechny možnosti, které vám skýtají ulice, pláže, aktivity na čerstvém vzduchu, nebo přírodní rozmanitos­ti země a užijte si dovolenou se svými nejdražším­i. V Chorvatsku na vaši rodinu čeká nejen nekonečný odpočinek, ale také nezapomenu­telná dobrodružs­tví. Je čas vyrazit do přírody a vychutnat si přírodní krásy Chorvatska. Vydejte se na výlet a navštivte národní parky, prozkoumej­te ohromující horstva, kaňony, lesní a venkovské cesty. Bavte se v akvaparcíc­h, projeďte se na kole nádhernými scenériemi, ustelte si pod hvězdným nebem při kempování v Národním parku Paklenica, nebo si prostě užijte den strávený na pláži s celou rodinou. Chorvatsko se může pochlubit různoz rodými plážemi a nad většinou nich vlaje Modrá vlajka, která svědčí o kvalitě moře, bezpečnost­ních opatřeních a služeb. Z 884 certifikov­aných pláží jich bylo 97,96 % prohlášeno za vynikající ke koupání. Vyberte si se svou rodinou tu pravou pláž pro vás, která vám pomůže doplnit baterky, a klidně s sebou vezměte i vašeho domácího mazlíčka, neboť v Chorvatsku se nachází nemalý počet pláží vhodných pro psy.

Opusťte každodenní stres, načerpejte společné zážitky, odpočívejt­e jako rodina a získejte vzpomínky do budoucna – navštivte Chorvatsko.

 ??  ??

Newspapers in Czech

Newspapers from Czechia