MF DNES

Jandač netrénoval, ale odkryl složení útoků

-

Zůstal jen v džínách a v olympijské bílo-zlaté bundě. V ruce držel kelímek s čajem a skrz okno se z trenérskéh­o kamrlíku díval na trénink národního týmu.

Ač to po jedenácti dnech olympijské přípravy bylo vůbec poprvé, co se na ledě sešli všichni nominovaní (hráči z extraligy se totiž připojili teprve včera), šéf této party mezi mantinely chyběl.

Kouč Josef Jandač totiž doléčuje silné nachlazení, a tak první společný trénink v Soulu vedli jeho asistenti. „Ale není to problém. Kluci, co přiletěli jako poslední, se potřebují stejně trošku unavit. Systémové věci a přesilovky začneme trénovat až od pátku,“řekl Jandač.

V pořádku už je kapitán Martin Erat, který kvůli viróze vynechal poslední ligová utkání. Právě on bude společně s Janem Kovářem a Jiřím Sekáčem hrát v prvním útoku podobně jako na posledním turnaji Euro Hockey Tour v Rusku. (rob)

Jak včera Češi trénovali

Francouz, Furch, Bartošák - Nakládal, Polášek - Mozík, Kolář - Němec, Vitásek - Kundrátek, Jordán - Erat, Kovář, Sekáč - Radil, Zohorna, Červenka - Gulaš, Mertl, Vondrka - Řepík, Horák, Birner - Kubalík, Koukal.

 ?? Foto: Michal Růžička, MAFRA ?? Přílet Čeští hokejisté už trénují v Jižní Koreji.
Foto: Michal Růžička, MAFRA Přílet Čeští hokejisté už trénují v Jižní Koreji.

Newspapers in Czech

Newspapers from Czechia