MF DNES

Knihy a časopisy

-

Hl. k pronájmu pěkný byt 2+1(kk) v Praze u MHD. T: 721 676 015

Pro českou IT společnost hl. pěkné kanceláře v Praze. T: 721 676 015 Odkoupím velkou Tel:603478873 knižní pozůstalos­t.

Den ledních medvědů

V zoologické zahradě se v sobotu oslaví Mezinárodn­í den ledních medvědů. Každý návštěvník, který do zoo přijde s plyšovým ledovým medvědem, zaplatí za vstupné pouze jednu korunu. Od deseti hodin ráno do jedné odpoledne si děti mohou zahrát hry u medvědího pavilonu. Ve 12.15 vyrazí od vzdělávací­ho centra průvod s plyšovými ledními medvědy. Děti bez plyšáka nemusí zoufat, mohou si jej pořídit přímo na místě. Ve 12.30 by se mělo dorazit k pavilonu, kde průvod vyvrcholí předáním daru pro Toma, Berta a Boru. Všichni účastníci průvodu dostanou malý dárek.

Jarní Dyzajn market

Náměstí Václava Havla na celý víkend obsadí známá prodejní přehlídka designérů, umělců i řemeslníků Dyzajn market. Od deseti do sedmi večer bude možné nakupovat, ochutnávat zajímavé jídlo i pití nebo se zaposlouch­at do hudby. Ti nejmenší se mohou vyřádit v dětském koutku. Jak v sobotu, tak v neděli pro ně bude ve 12 hodin přichystán­o divadlo.

Na své si přijdou zejména milovníci dřeva. K dostání budou šperky, pásky s přezkou zdobenou dřevem, květináče nebo kuchyňská prkýnka vyrobená z exotických dřev. Dobrodruzi z řad domácích zahrádkářů

Newspapers in Czech

Newspapers from Czechia