MF DNES

Fotbalová liga na pražských stadionech

-

Dukle zatím v sezoně příliš nevychází sázka na mladé hráče, kteří dostávají hodně prostoru, zatímco někteří zkušenější fotbalisté čekají na lavici. „Takový trend jsme si zvolili ● DUKLA – SLOVÁCKO Na co se těšit: Čeká se, že Dukla zabere a poprvé v sezoně vyhraje, jinak zabředne do ještě většího průšvihu. Se Slováckem dorazí bývalý reprezenta­nt Michal Kadlec. ● SLAVIA – JABLONEC Na co se těšit: Mohl by to být zápas jako řemen, Jablonec si věří, že Slavii po vypadnutí z Ligy mistrů zaskočí. Domácí možná připraví pár změn v sestavě. ● SPARTA – PŘÍBRAM Na co se těšit: Oba týmy v minulém kole vyhrály 4:0, to už je samo o sobě dostačujíc­í pozvánka. Příbramský zázrak Jan Matoušek si poprvé zahraje ligu v Praze. a neustoupím­e z něj,“zopakoval už několikrát Pavel Drsek. Ukáže dnes znovu na benjamínky?

Na Letnou vtrhne Matoušek

Slavia proti Jablonci, Sparta proti Příbrami. Obě S mají na kontě plný počet bodů a na dálku si to s Plzní rozdají o první příčku v tabulce.

Slavia v květnu podlehla doma Jablonci 1:3, takže mu má co vracet. Bude však muset zapomenout na zklamání z vyřazení v Lize mistrů a dobře zregenerov­at po náročném programu.

Na Spartu přijede Příbram, možná největší překvapení začátku ligy, s ofenzivním zjevením Janem Matouškem. Autora tří branek minulý týden koupila Slavia za 40 milionů a Praha nyní čeká, jak se jí tohle mladé eso poprvé představí.

„Víme, že si na něj musíme dávat pozor, je ve formě,“varoval na klubovém webu sparťanský stoper Uroš Radakovič. „Příbram může být nebezpečná svou individuál­ní kvalitou, i ostatní hráči tam mají svou kvalitu.“

Ta sparťanská by však měla být přece jen výrazně vyšší.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Czech

Newspapers from Czechia