MF DNES

KHL Kde hrají Češi

-

Dominik Furch (brankář), Matěj Stránský (útočník). Robin Hanzl (útočník). Václav Sýkora (asistent).

Alexander Salák (brankář), Jakub Nakládal (obránce).

Jakub Štěpánek (brankář), Lukáš Klok (obránce), Rudolf Červený, Michal Řepík (oba útočníci). Vojtěch Mozík (obránce). Jiří Sekáč (útočník). Jakub Kovář (brankář).

Josef Jandač (trenér), Jiří Kalous (asistent). Adam Polášek (obránce), Andrej Nestrašil (útočník).

Libor Kašík (brankář), Michal Jordán, Jan Kolář (oba obránci), Tomáš Filippi, Tomáš Zohorna (oba útočníci). Dominik Hrachovina (brankář).

Tomáš Kundrátek, Ondřej Vitásek (oba obránci), Tomáš Mertl (útočník). rozpadla a zůstal jen on. I když jsem se s ním o tom bavil, nikdy nebyl tím, kdo by si chtěl vybírat, s kým bude hrát a kolik minut. Měli jsme příjemný týmový piknik, kde říkal, že se těší na začátek a že udělá všechno pro mančaft. A koho tam dám, s tím prý prostě bude. Bezvadnej chlap.

A jaké jsou dojmy z klubu a města, o kterém se říká ledacos?

Klub funguje na totální profesioná­lní bázi. Všechno je tady na nejvyšší úrovni, dokonce tady mají svého kuchaře, který hráčům vaří. Oni se nemusí starat vůbec o nic, mají tu snídaně, obědy či večeře, když je večerní trénink nebo zápas. Ano, je to průmyslové město, fabrika je obrovská. Byli jsme tam na návštěvě a říkali nám, že na délku to má skoro patnáct kilometrů. Z oken vidíte komíny a továrnu, která čoudí. A když párkrát zavál vítr špatným směrem, cítili jsme chemičku. Ale jinak je tu nádherné počasí a město se taky změnilo. Jsou tu slušné obchody, nákupní centra, restaurace. Nedávno jsme si s Kálou (asistent Jiří Kalous) říkali, kolik tady mají velkých dětských parků. Pro děcka je tu dost vyžití.

Bydlíte v hotelu?

Newspapers in Czech

Newspapers from Czechia