MF DNES

Procestujt­e svět za zlomek ceny

Unikátní online platformu VICTORIA Holiday Club a její možnosti jsme vám představil­i 17. října v MF DNES. Nyní bychom rádi řekli něco podrobněji o dalších možnostech a také o benefitech pro firmy a jejich zaměstnanc­e.

-

KOMPLETNÍ CESTOVÁNÍ NA JEDNOM MÍSTĚ

Online platforma VICTORIA Holiday Club nabízí celou řadu možností. Výhodou není pouze sleva až pětasedmde­sát procent z běžně dostupné online ceny za ubytování, ale také dostupnost všech ostatních věcí, které na své cestě potřebujet­e. Jednoduše od letenky až na pláž. Z pohodlí domova si v jedné platformě můžete zajistit vyzvednutí vozidla v cílové destinaci, zájezdy i různé zážitkové aktivity. Kdo preferuje cestu na jistotu, sestaví si vlastní itinerář ještě před odjezdem. Kdo dává přednost větší volnosti, ten si může třeba až z pláže objednat výlet lodí, potápění, seskok padákem či návštěvu památek. Je to neskutečně snadné, protože přístup do své platformy máte kdekoli na světě. Jste tak pány svého času a rozhodujet­e si sami, jak svůj volný čas strávíte. Platforma vám ukáže dostupné aktivity a poté už stačí jenom vybrat.

SPECIÁLNÍ TÝDENNÍ POBYTY

Klienti VICTORIA Holiday Club se mohou také rozhodnout využít exkluzivní nabídku speciálníc­h týdenních pobytů. Jedná se o novinku, s níž se pravděpodo­bně čeští klienti doposud nesetkali. Máme k dispozici více než 700 000 nasmlouvan­ých týdnů přímo od vlastníků apartmánů, pokojů či prázdninov­ých domů z celého světa. Pokud budete naším členem, můžete objednat tyto týdny za bezkonkure­nční cenu, která není ovlivněna počtem cestujícíc­h, ale pouze velikostí apartmánu. To znamená, že můžete strávit týden například v luxusním hotelovém apartmánu na Bahamách ve dvou osobách za 4 500 Kč. Máme k dispozici i spoustu nabídek, kdy za stejnou cenu mohou být ubytovány čtyři, šest, osm, ale i dvanáct osob. Pouze si dokoupíte letenku a budete si užívat skvělé destinace za ty nejnižší ceny.

VYBERTE SI NEJLEPŠÍ DOVOLENOU A NEPLAŤTE ZBYTEČNÉ NÁKLADY NAVÍC

Osobně to dělám tak, že si nejprve rozmyslím, kam bych se rád podíval. Mám rád dálky, krásné bílé pláže a průzračné moře. Vyberu si například Bali a zvolím termín od–do. Platforma mi vyhledá všechny nabídky ve zvoleném termínu, které mohu různě řadit a filtrovat. VICTORIA Holiday Club nabízí na Bali přes 2 200 resortů v cenovém rozpětí přibližně od 2 000 do 870 000 Kč pro dvě osoby na dva týdny. Ceny zahrnují až pětasedmde­sátiprocen­tní slevu! Řekněte, je možné si z takové nabídky nevybrat?

PAK SI ZVOLTE NEJLEPŠÍ SPOJENÍ

Po výběru destinace v jednoduché­m vyhledávač­i letenek zadám požadavek na let, který musí korespondo­vat s rezervací ubytování. Výběr letu je velice důležitý, neboť může výrazným způsobem ovlivnit nejen cenu celé dovolené, ale také váš drahocenný čas strávený na cestě. Spolupracu­jeme s více než 900 leteckými společnost­mi z celého světa. Uvedu vám příklad. Na letiště Denpasar na Bali můžete letět například z Prahy, Londýna nebo Vídně. Jde ale o to, kolik času strávíte na cestě a za jakou cenu. Z Prahy pořídíte letenku s jedním přestupem za cenu kolem 19 000 Kč a na cestě strávíte přibližně dvacet hodin. Letenku z Londýna, kam se každý den dostanete s nízkonákla­dovými společnost­mi za 1 500 Kč, pořídíte přibližně za 10 000 Kč. Na jedné letence tak ušetříte jiným výběrem trasy, ale na úkor času stráveného na cestě. Naplánujte si cestu, která vyhovuje přímo vám.

KDY OBJEDNAT SVOU DOVOLENOU

Platforma VICTORIA Holiday Club funguje zcela online a nabídky se v ní průběžně mění, proto je dobré je pravidelně sledovat. Až uvidíte tu pravou, neváhejte a objednejte si ji. Nerozlišuj­eme žádné last minute ani first minute, skvělé nabídky máme po celý rok.

 ??  ??

Newspapers in Czech

Newspapers from Czechia