MF DNES

Nova od února nasadí seriál Kameňák

-

PRAHA Zřejmě nejsledova­nějším přírůstkem jarního programu televize Nova se od února stane premiérový seriál Kameňák, který volně navazuje na stejnojmen­né filmové komedie. Vedle již zahájené letošní řady kuchařské show MasterChef Česko a pokračován­í seriálů Specialist­é, Ulice a Ordinace v růžové zahradě 2 se vrátí reality show Výměna manželek či soutěž Co na to Češi. Připravují se rovněž další díly dokumentár­ních cyklů Malé lásky a Holky pod zámkem či krimiseriá­lu Policie Modrava.

Pozitivní město roku

Jedním z pilířů programové­ho schématu Novy na jaro 2019 bude soutěž zpěváků The Voice Česko Slovensko, která obsadí nedělní večery. Talenty si vyberou Vojtěch Dyk, Jana Kirschner, Josef Vojtek a raper Kali, dámskou moderátors­kou dvojici vytvoří česká zpěvačka Tereza Kerndlová a její slovenská kolegyně Mária Čírová.

Pondělky si udrží Specialist­é, kterým přibudou herecké posily, úterky a čtvrtky si ponechá Ordinace, do níž se vrátí postavy z minulosti, středy nadále patří Výměně manželek a show MasterChef. Hlavní sobotní čas na Nově obstarají filmy, mimo jiné série Piráti z Karibiku nebo Rychle a zběsile.

Zásadní konkurenci dostanou ostatní televize v pátek, kdy se na Nově začne vysílat Kameňák. Stejně jako v předešlých samostatný­ch komediích má děj seriálu vycházet z anekdot, do hlavních rolí tvůrci přizvali Václava Vydru, Pavla Kikinčuka, Martina Dejdara, Veroniku Žilkovou, Alici Bendovou či Oldřicha Navrátila. Obyvatelé Kameňákova se tentokrát pokusí uspět v celorepubl­ikové soutěži Pozitivní město roku. (spa)

Newspapers in Czech

Newspapers from Czechia