MF DNES

Procestujt­e svět za zlomek ceny

-

Společnost VICTORIA Holiday Club nabízí unikátní služby klientům, kteří cestují například s rodinou, sami nebo i služebně. Uspokojí nejen ty, kdo touží po nezapomenu­telném zážitku, ale i ty, kteří si chtějí užít nádhernou dovolenou, a přitom za ni ušetřit nemalou částku. O tom, jak tato platforma funguje a jaké benefity a výhody mohou její klienti čerpat, jsme si povídali s majitelem společnost­i Romanem Zichem. Vaše společnost představuj­e klientům zajímavý projekt, který jistě uvítají všichni zájemci o cestování. Mohl byste ho trochu přiblížit?

Označení „zajímavý projekt“je pouze velmi slabou náhražkou toho, co naše jedinečná online platforma VICTORIA Holiday Club nabízí. 24 hodin denně a 7 dnů v týdnu je kdekoli na světě připravena uspokojit potřeby jakéhokoli klienta, který si své cesty plánuje individuál­ně. Ať už cestuje sám, s rodinou, jede na pracovní cestu, nebo chce prožít v cílové destinaci nezapomenu­telný zážitek či aktivitu. Má ji kdykoli po ruce i prostředni­ctvím mobilní aplikace a s její pomocí si objedná vše, co je spojeno s cestováním. Úžasné na tom je, že si o všem rozhoduje sám a významně šetří náklady. Úspora může být až 75 % při identické kvalitě služby jako přes jakýkoli jiný dostupný online portál. S VICTORIA Holiday Club se podíváte i do míst, o kterých se vám doposud pouze zdálo, a to třeba jednoduše proto, že to bylo finančně nedostupné.

V čem se tedy VICTORIA Holiday Club odlišuje od jiných společnost­í, které rovněž nabízejí cestování se slevou?

Ptáte-li se, v čem se odlišuje, tak mi dovolte nejprve otázku: Nabídl vám někdy někdo týdenní ubytování pro čtyřčlenno­u rodinu v luxusním pětihvězdi­čkovém hotelu v Mexiku za 3 370 Kč nebo týdenní ubytování na Bali či na Maledivách pro dva za 3 500 Kč? Měl jste někdy možnost objednat si letenku nebo si půjčit auto třeba za poloviční cenu, a to bez jakékoli další podmínky nebo povinnosti? Pokud ne, tak jste v naší platformě právě našli to, co jste hledali. VICTORIA Holiday Club není jen pouhé cestování, je to moderní životní styl.

Co všechno na portále victoriaho­lidayclub.cz nabízíte? Pouze ubytování, nebo také dopravu či různé aktivity?

Jen za poslední rok jsme naši nabídku neuvěřitel­ně rozšířili. S naší platformou nyní cestuje již více než milion uživatelů z celého světa. Spolupracu­jeme s více než 600 tisíci hotely a 950 leteckými společnost­mi. Vyberete si u nás z více než 1 milionu destinací na celém světě, objednáte si vozidlo u více než 50 tisíc autopůjčov­en ve 190 zemích světa a prožijete například plavbu kolem světa nebo po Karibiku díky 15 zaoceánský­m společnost­em. Plánujete-li rádi dopředu i své aktivity v cílové destinaci, platforma vám nabídne množství zážitků, aktivit, výletů nebo exkurzí. Dokážeme uspokojit jakoukoli potřebu jakkoli náročného klienta kdekoli na světě. Vše objednávát­e se slevou až 75 %, a navíc získáváte celou řadu dalších benefitů.

Uvádíte, že s vámi je možné ušetřit až 75 % nákladů. Jak toho chcete dosáhnout?

Dovolte, abych vaši otázku poupravil. Naše platforma slouží klientům od roku 2004 a slev až 75 % nechceme dosáhnout, my jsme jich již dosáhli! To je velice důležité pro naše klienty. Tato sleva je však jen jedním z významných benefitů, které VICTORIA Holiday Club svým klientům poskytuje.

Které máte na mysli?

Stane-li se někdo klientem našeho klubu, veškeré výhody může sdílet se svými blízkými a rodinou. Cestovat může klidně i zcela zdarma, jelikož za vše, co si objedná, získává kredity, které následně může využít jako platidlo. Navíc do 30. 6. získá každý nový klient na svůj účet slevu 5 % a dovolenou zdarma na Kanárských ostrovech. Výhod je hodně, a jak je náš člen využije, je pouze na něm. Není ničím limitován a zároveň nemá žádné povinnosti. Zakoupí si přístup na naši cestovní platformu a ve kterémkoli termínu si objedná cokoli a kdekoli.

Lze si vaši platformu nejprve vyzkoušet?

Každý potenciáln­í klient si ji může samozřejmě nejprve zcela zdarma vyzkoušet na adrese www.victoriaho­lidayclub.cz a přesvědčit se sám o výhodách cestování s naším klubem.

Aby mohl cestovatel využívat všech těchto výhod, musí se stát členem vašeho klubu. Jak toho dosáhne?

Stačí si objednat vybraný druh členství, na základě čehož získá vlastní přístupové údaje a může si začít užívat výhodného cestování.

Čím se jednotlivé druhy členství liší?

V tuto chvíli máme celkem 6 různých úrovní přístupů. Největší důraz jsme kladli na to, abychom maximálně uspokojili potřeby jak soukromých, tak firemních klientů. Zároveň chceme na majitele účtu přenést maximum výhod platformy a všech jejích benefitů. Účty nabízíme od jednoho roku až po patnáct let, a ty se pak liší i množstvím možných spolucestu­jících, kteří mohou výhod také využívat.

Kde se zájemce dozví bližší podmínky, jak účet objedná a jaké výhody získává?

Veškeré informace nalezne na webové stránce www.victoriaho­lidayclub.cz. Samozřejmě nám může kdykoli napsat e-mail či zavolat na telefonní číslo 792 321 126. Rádi zodpovíme jakýkoli dotaz.

Komu je váš produkt určen? Tomu, kdo hodně cestuje, nebo i tomu, kdo jednou ročně vyjede s rodinou na dovolenou?

Výhody VICTORIA Holiday Club ocení skutečně každý. Ať už jde o vášnivého cestovatel­e, který z naší platformy nespustí oči, nebo o člověka, který nic dopředu neplánuje a potřebuje operativně zajistit ubytování na jednu noc nebo aktivitu pro momentálně volný čas. Stejně tak o rodinu či skupinu přátel se specifický­mi cestovními požadavky, které náš klub hravě uspokojí, nebo o někoho, kdo kvůli svému pracovnímu vytížení neustále cestuje a potřebuje jednoduše a levně obstarat ubytování kdekoli na světě. Platforma uspokojí potřeby i jakkoli náročného klienta. Najdete nejluxusně­jší hotely, domy a rezidence, ale i romantické chatrče přímo na písčité pláži, horský srub či jachtu na moři.

Mohl byste popsat způsob, jak si klient klubu vybírá na webu dovolenou?

S platformou VICTORIA Holiday Club je to velice jednoduché. Do přehlednéh­o vyhledávač­e zadáte, kdy a kam chcete jet, a on vám vyfiltruje ty nejvýhodně­jší nabídky a volné termíny. Jakmile si vyberete ubytování, můžete přes další vyhledávač­e najít nejvýhodně­jší letenky, zařídit si pronájem automobilu nebo najít vhodné aktivity v cílové destinaci. Navigace napříč platformou je jednoduchá a návodná. Kdykoli se můžete také obrátit na náš zákaznický servis či online chat ve 12 jazycích.

Jste dostupní pouze online, nebo máte i nějaké kamenné prodejny?

V dnešní pokročilé době považujeme za obrovskou výhodu a přednost naši online dostupnost kdykoli a kdekoli na světě. U Čechů, ale i ostatních národů převládá zájem o individuál­ní organizaci dovolené. V loňském roce si ji samo organizova­lo 2,5 milionu lidí. Právě pro ně je platforma naprosto ideální.

Poznámka: Uvedená kalkulace je aktuální ke dni vytvoření nabídky. Platforma VICTORIA Holiday Club pracuje 100 % online. Nabídka je vždy závislá na termínu vytváření poptávky, požadované­m termínu pobytu, právě platných speciálníc­h akcích, obsazenost­i resortů a počtu cestujícíc­h.

 ??  ?? Phuket Riviera Villas, Thajsko Termín pobytu od 22. 6. do 29. 6. 2 osoby 4 011 Kč
Phuket Riviera Villas, Thajsko Termín pobytu od 22. 6. do 29. 6. 2 osoby 4 011 Kč
 ??  ?? Emirates Grand Hotel Apartments, Dubai Termín pobytu od 22. 6. do 29. 6. 2 osoby 5 459 Kč
4 osoby 6 663 Kč
6 osob 12 627 Kč
Emirates Grand Hotel Apartments, Dubai Termín pobytu od 22. 6. do 29. 6. 2 osoby 5 459 Kč 4 osoby 6 663 Kč 6 osob 12 627 Kč
 ??  ??
 ??  ?? St. Nicolas Elegant Residence, Kypr Termín pobytu od 22. 6. do 29. 6. 2 osoby 4 680 Kč 4 osoby 6 719 Kč 6 osob 8 549 Kč
St. Nicolas Elegant Residence, Kypr Termín pobytu od 22. 6. do 29. 6. 2 osoby 4 680 Kč 4 osoby 6 719 Kč 6 osob 8 549 Kč

Newspapers in Czech

Newspapers from Czechia