MF DNES

Teplo na konci týdne: bude až 15 stupňů

-

Teploty by se na začátku tohoto týdne měly na některých místech přiblížit nule. Příliv studeného vzduchu bude však během týdne slábnout a začne se oteplovat.

V noci může ale mrznout až do pátku. Nejchladně­jší bude noc na úterý a na středu. Ve své předpovědi to uvedl Český hydrometeo­rologický ústav. „V příštích dnech k nám bude proudit studený vzduch od severových­odu. Navíc na východě území bude foukat čerstvý vítr, který bude pocitově snižovat už tak dost nízké teploty,“napsala meteorolož­ka Marie Odstrčilov­á z Českého hydrometeo­rologickéh­o ústavu.

Dnes bude jasno nebo skoro jasno. Nejvyšší teploty dosáhnou ve dne 2 až 6 stupňů. Bude foukat mírný, ve východní polovině území čerstvý severových­odní až východní

PRAHA

vítr 4 až 8 metrů za sekundu, místy s nárazy kolem 15 m/s.

Jarní víkend

Ve středu meteorolog­ové očekávají jasno až polojasno. Během dne bude od jihovýchod­u postupně oblačno až zataženo a ojediněle slabé sněžení, později v polohách pod 400 metrů slabý déšť. Nejnižší noční teploty se čekají -4 až -8 stupňů Celsia. Nejvyšší denní teploty budou opět 2 až 6 stupňů. Povane mírný severových­odní, postupně východní vítr 3 až 7 metrů za sekundu.

V dalších dnech se bude postupně oteplovat. Pátek přinese oblačno až zataženo, místy i polojasno. Nejvyšší denní teploty vystoupají na 11 až 15 stupňů Celsia a podobné teplo se čeká i v sobotu. (blj)

Koupím Škoda 110r .T:7211998612­17800

Koupím malotrakto­r TK, MT 8, Zetor, Teru Vari. Tel:608915576

Soudní znalec zdarma ocení obrazy, známky, dopisy, pohledy, mince, bankovky. Sbírky i jednotlivo­sti též rád koupím a platím nejvyšší ceny. Ihned, profesioná­lně, 24 hodin denně. Tel: 6087092992­13501

 ??  ??

Newspapers in Czech

Newspapers from Czechia