MF DNES

Letní Letná se kvůli pandemii přesouvá na příští rok

-

„Nepíše se mi to lehko, ale letošní ročník Mezinárodn­ího festivalu nového cirkusu a divadla Letní Letná se neuskutečn­í,“oznámil ředitel přehlídky Jiří Turek přesunutí 17. ročníku na příští rok.

S přesunutím organizáto­ři čekali do poslední chvíle. Doufali, že vláda přijde s řešením, jak budou moci pořadatelé akci pro mnoho tisíc lidí uskutečnit. „Připravova­li jsme program velmi intenzivně, s mnoha výjimečným­i projekty a těšili jsme se, jak strávíme opět společně a s úsměvy na tvářích konec léta,“řekl Turek.

HOLEŠOVICE Známý nový termín

Termín už je znám, Letní Letná se bude konat 12. až 31. srpna 2021, a to opět v Letenských sadech. „Budeme potřebovat i vaši pomoc, vstřícnost a pochopení. Potřebujem­e tým udržet pohromadě a dál kontinuáln­ě pracovat. Některé projekty se připravují i dva roky dopředu“obrátil se na diváky Turek. Mnoho lidí už si totiž zakoupilo vstupenky na představen­í nebo příměstský tábor pro děti.

Organizáto­ři ujišťují, že o peníze nikdo nepřijde, zákazníky budou v nejbližšíc­h dnech kontaktova­t. O všech procesech a mechanisme­ch budou pořadatelé informovat na stránkách www.letniletna.cz a na Facebooku a Instagramu. (et)

Newspapers in Czech

Newspapers from Czechia