MF DNES

Krtkův svět

-

CO VÁS TU ČEKÁ

Krtkův svět je skvělý pro návštěvu v parných dnech, velká část areálu je totiž příjemně zastíněna stromy. Děti se mohou navíc zchladit v poměrně velkém brouzdališ­ti s tekoucí vodou. Když je chladno nebo prší, dá se schovat do „Krtkova skleníku“, což je velká krytá herna plná dětských atrakcí, které jsou zaměřeny na poznávání přírody. Další části parku se budují.

ATRAKCE

Šlapací autíčka, lanový park, vodní světy, vláček (50 Kč), skákací hrad (50 Kč), řetízkové kolotoče (50 Kč), cirkus (147 Kč), velké skluzavky, kozí chlívky, voliéry, skákací polštáře, trampolína, Krtkův skleník (77 Kč, 1+1 vstupenka zdarma), pohádková vesnička, houpačky, velké prolézačky, bosá stezka, hrad se skluzavkou...

TIP MF DNES

V Krtkově světě se dá uspořádat rodinná grilovačka, potraviny i potřebné náčiní vám poskytnou na místě. Je však dobré zavolat si dopředu.

RADA MF DNES

Nezapomeňt­e si s sebou vzít i peníze v hotovosti. U pokladny a v bistru sice můžete zaplatit i kartou, ale u placených atrakcí terminál nemají.

HODNOCENÍ DĚTÍ

„Moc se mi líbilo na autíčkách, ale nejlepší byla mašinka. Jednou jsme museli zastavit, protože nám do cesty vlezl páv.“(Bertík, 4 roky) „Auto, auto!“(Jonek, 2 roky)

 ??  ??

Newspapers in Czech

Newspapers from Czechia