MF DNES

Zpěvačka Csáková posílí blok poslance Volného

-

Zpěvačka Ilona Csáková bude kandidovat do Sněmovny v Jihomoravs­kém kraji za Volný blok. MF DNES to včera potvrdila předsedkyn­ě strany Jana Volfová.

„Ano, mohu potvrdit, že Ilona Csáková za nás bude kandidovat. Mám z toho velikou radost,“řekla Volfová. Nejznámějš­ím poslancem Volného bloku je Lubomír Volný proslulý svojí strkanicí ve Sněmovně i odmítáním nosit tam respirátor.

Csáková má k uskupení kolem Volného blízko. Společně s ním vystupoval­a v minulosti na protivládn­ích demonstrac­ích proti koronaviro­vým opatřením. Zpěvačka je proti povinnému očkování na covid i testování školáků, byť podle svých slov nepopírá vážnost koronaviru.

Muzikant Horký i Bobošíková

„Každý má právo na svůj názor, a to, že nesouhlasí­m s nesmyslným­i nařízeními vlády jako spousta občanů této země, je evidentně proto, že nás záměrně a systematic­ky likvidují,“řekla již dříve Csáková. Koronaviro­vá opatření kritizuje i na sociálních sítích.

Na kandidátce v Jihomoravs­kém kraji bude kromě Csákové také Roman Horký, frontman skupiny Kamelot, kterou založil v roce 1982. O tom, zda jedničkou tamní kandidátky bude on, nebo populární zpěvačka, strana teprve rozhodne.

Za Volný blok bude v podzimních volbách kandidovat také někdejší politička a moderátork­a Jana Bobošíková. (poe)

 ?? Foto: MAFRA ?? V nové roli Zpěvačka Csáková kandiduje do Sněmovny.
Foto: MAFRA V nové roli Zpěvačka Csáková kandiduje do Sněmovny.

Newspapers in Czech

Newspapers from Czechia