Aktiv Træning (Denmark)

HER KAN DU LØBE FORHINDRIN­GSLØB

-

Har du mod på at prøve kraefter med et OCR-løb, så er her et lille udpluk af danske løb.

NORDIC RACE

Danmarks største arrangør af OCR-løb afholder løb i Hasle Bakker i Aarhus samt på Refshaleøe­n og Amager Strandpark i København. Naeste race er på Refshaleøe­n 7. september. Den 5 km lange rute vil byde på 30 forhindrin­ger i det gamle industriom­råde. Forhindrin­gerne vil kunne udfordre både den nye og den rutinerede OCR-løber.

nordicrace.dk

CONQUER THE CASTLE

Red Bull Conquer the Castle finder i år sted ved Rosenholm Slot på Djursland 28.-29. september. På den 4.000 m lange rute skal du erobre renaessanc­eslottet ved at nedbryde og forcere slottets forsvarsme­kanismer bestående af mere end 20 barske forhindrin­ger.

redbull.com

APSTACLE RACE

Apstacle Race arrangerer forhindrin­gsløb i skovene omkring København sommer og vinter. Det er hyggelige løb med relativt få deltagere. Distancen er 5 km i varieret terraen med bakker, skraenter og mudder, og selvfølgel­ig møder du undervejs en masse sjove og udfordrend­e forhindrin­ger. Sidste afdeling af OCR Summer Series løbes 4. august.

apstaclera­ce.dk

Svenske Toughest var blandt de første til at arrangere OCR-løb i Skandinavi­en og har i dag løb i både Sverige, Danmark, Norge og Finland. Naeste løb på dansk grund finder sted 14. september på

Amager Strandpark i København, hvor deltagerne skal gennem 40 forhindrin­ger fordelt på 8 km. Dagen efter afholdes et 2 km’s familieløb.

toughest.se/da

TOUGHEST

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark