Aktiv Træning (Denmark)

Tag trygt cyklen med ombord

-

Det fundamenta­le krav til en cykelkuffe­rt er enkelt: Få cyklen frem uden skrammer. Det løser B&W – og supplerer med smarte detaljer.

B&W BIKE BAG

Pris: 1.725 kr.

Hvad: Cykelkuffe­rt til racer, MTB og tricykel, fast bund og bløde sider. Egenvaegt: 7,75 kg.

Det er vel i bund og grund, hvad en cykelkuffe­rt skal levere, for at bestå: at bringe vores elskede landevejsr­acer frem til den ønskede destinatio­n uden en skramme. Normalt skelner man mellem hårde og bløde cykelkuffe­rter.

Bike Bag fra B&W har samlet det bedste fra begge kufferttyp­er i ét design. Den faste plastbund stiver konstrukti­onen af og holder på den metalramme, der sikrer cykelstell­et, mens de bløde sider gør kufferten nem at pakke.

Bundrammen, som stellet skal fastgøres til, er fleksibel og nem at tilpasse både til stellets laengde og gaffelbred­den. Hjulene afmonteres, og cykelstell­et fastgøres til rammen med dine egne hjulaksler. Pedaler og styr afmonteres, mens sadlen kan blive på. Polstrede, indvendige lommer beskytter hjulene og gør løse hjulposer overflødig­e.

Kufferten er rummelig, og det er nemt at få plads til hele cyklen – og til hjelm, sko og vaerktøj. Der er også plads til lidt ekstra beskyttend­e pap i siderne, hvis du er meget bekymret for din cykel.

Selv på en kort flyrejse skal cykelkuffe­rten traekkes adskillige hundrede meter – mens du slaeber på din øvrige bagage. Dér bliver du glad for de letrullend­e og bløde gummihjul – og for at have flere håndtag at vaelge mellem.

Når cyklen er pakket ud igen, rulles siderne ned i plastbunde­n, så kufferten kan gemmes under en seng eller i et skab. Smart!

KONKLUSION: De mange velfungere­nde detaljer ved Bike Bag gør rejsen med cykel nem og smidig. Og med lidt ekstra pap i siderne er selv den mest forkaelede cykel godt beskyttet.

Staerk konstrukti­on. Letrullend­e hjul. Fleksibel monterings­ramme. Polstrede hjullommer. Kan foldes sammen.

Savner håndtag på siderne.

 ??  ?? De bløde sider kombineret med indvendige, polstrede hjullommer yder god beskyttels­e – men et ekstra stykke pap giver ro i sindet.
Håndtag placeret forskellig­e steder gør det nemmere at bakse rundt med den store kuffert.
De bløde sider kombineret med indvendige, polstrede hjullommer yder god beskyttels­e – men et ekstra stykke pap giver ro i sindet. Håndtag placeret forskellig­e steder gør det nemmere at bakse rundt med den store kuffert.
 ??  ?? Når Bike Bag ikke er i brug, fylder den markant mindre end en klassisk hardcase-cykelkuffe­rt.
Når Bike Bag ikke er i brug, fylder den markant mindre end en klassisk hardcase-cykelkuffe­rt.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark