Aktiv Træning (Denmark)

Fraek gaderacer til kortere ture

-

Laekkert design og fremragend­e komfort gør Adidas’ nye store satsning til en glimrende løbesko, men altså kun til kortere ture.

ADIDAS PULSEBOOST HD

Pris: 1.100 kr.

Hvad: Neutral løbesko med Boost HD-mellemsål og overdel i straekbar knit. Drop: 8 mm. Vaegt: 314 gram (str. 43).

Pulseboost HD er det seneste skud på Adidas’ vidtvoksen­de Boost-stamme. Det er ny løbesko taenkt til byløb og – mest bemaerkels­esvaerdigt – forsynet med en ny mellemsål, den såkaldte Boost HD. HD står for High Density, og sålen er også maerkbart fastere, end vi er vant til med den klassiske Boost-sål. Foden synker mindre ned i materialet, og støddaempn­ingen er hårdere. Det giver en hurtigere og mere kontant løbeopleve­lse i forhold til den klassiske Boost, der i vores bog ofte naesten er for blød. Men det giver også mindre beskyttels­e, og efter 8-10 km i skoen kan man altså godt maerke det i laeggene. Det skyldes ikke kun, at sålen er fastere, men også at der er mindre af den. Mens en klassisk Ultraboost byder på 29 mm sål, er der kun 18 i denne her, og tilsammen gør de to ting, at skoen egner sig bedst til korte ture på under 10 km.

Adidas haevder selv, at skoen er mere stabil end den originale Ultraboost, og det er også sandt for sålens vedkommend­e. Men stabilitet­en understøtt­es ikke rigtig af overdelen. Den nye Adapt Knit-vaevning er super straekbar og sidder som en sok om foden, men til trods for lidt ekstra forstaerkn­inger om midtfoden holder den altså ikke fast nok på foden. Isaer i skarpe sving ‘falder’ man ud over sålen. Den nye ydersål er til gengaeld saerdeles vellykket. Den bider sig suveraent fast på hårde, glatte underlag og giver tryghed selv på våde brosten.

KONKLUSION: En laekker sko, der gør det lige så godt til hverdagsbr­ug som til traening. Den nye, mere kompakte sål egner sig bedst til kortere ture.

Design, pasform og dejlig kontant. Lidt for løs overdel. Uegnet til lange ture – og så måtte vaegten altså godt vaere lavere.

 ??  ?? Den interne haelkappe giver en smule hold, men ikke nok til at gøre skoen rigtig stabil.
Den interne haelkappe giver en smule hold, men ikke nok til at gøre skoen rigtig stabil.
 ??  ?? Pulseboost HD fås i første omgang i 4 farver, men flere vil følge.
Pulseboost HD fås i første omgang i 4 farver, men flere vil følge.
 ??  ??
 ??  ?? Flappen på skoen er forsynet med en QR-kode. Scanner du den, får du adgang til en playliste på Spotify lavet specifikt til den by skoen er købt.
Flappen på skoen er forsynet med en QR-kode. Scanner du den, får du adgang til en playliste på Spotify lavet specifikt til den by skoen er købt.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark