Aktiv Træning (Denmark)

STAERK MED HÅNDVAEGTE

Hurtigt – billigt – effektivt!

-

Et saet håndvaegte er alt, du behøver, for at få dit eget lille fitnesscen­ter derhjemme. Med håndvaegte­ne kan du effektivt styrke hele kroppen, opnå synligt større muskler og forbraende masser af kalorier – og så er udstyret tilmed både billigt og kraever minimal plads. I vores nye serie får du hver måned et nyt program med gode øvelser kun med håndvaegte – lige til at lave hjemme på stuegulvet eller tage med i fitnesscen­teret.

Du kommer alle kroppens vigtigste muskler igennem på kun 30 minutter!

RYG OG ARME

Bent-over row er en glimrende øvelse, som kan hjaelpe dig med at få en staerk, muskuløs ryg og en forbedret kropsholdn­ing. Du traener den brede rygmuskel, musklerne i den øvre ryg samt bagsiden af skuldrene og armene. Desuden arbejder laendemusk­lerne statisk, når du skal holde den foroverbøj­ede position, mens du traekker vaegtene op til kroppen.

Trin 1 Stå med din skulderbre­ddes afstand mellem fødderne. Bøj let i knaeene, og buk dig forover. Hold håndvaegte­ne i strakte arme ned foran kroppen.

Trin 2 Bøj i hoften, og skyd den bagud.

Nu er du nede i den position, som du skal stå i hele tiden, mens armene arbejder. Trin 3 Traek vaegtene op til maven. Saenk dem igen, indtil armene er helt strakte.

Antal: 3 x 10-12 gentagelse­r.

Tempo: Hurtigt op, så 1 sekunds pause i toppositio­nen, og brug så 2 sekunder på langsomt at saenke vaegtene.

 ??  ?? Hold overkroppe­n i ro hele tiden. Kan du ikke det, er vaegtene for tunge.
Hold overkroppe­n i ro hele tiden. Kan du ikke det, er vaegtene for tunge.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark