Aktiv Træning (Denmark)

MOTIVEREND­E SOFTWARE-PAKKER

-

Udvalget af software er stort, men vi har valgt at kigge på tre af de populaeres­te valg lige nu. De er allesammen supernemme at saette op, så du hurtigt kan komme i gang. De har alle en test, som du kan tage, og som så justerer svaerhedsg­raden.

FAELLES RIDT PÅ NETTET

Zwift Den klart mest populaere software herhjemme ligner mest af alt et computersp­il. Her har du mulighed for at køre med og konkurrere mod dine venner og tusindvis af andre ryttere fra hele verden. Du kan også kommuniker­e med de ryttere, du møder på din vej, og da flere profession­elle cykelrytte­re bruger Zwift som supplement til deres traening, er det heller ikke unormalt at møde dem. Hvert år afholdes der nationale mesterskab­er rundtomkri­ng i verden – og også et her i Danmark. Desvaerre er maengden af traeningsp­laner og -pas ikke så imponerend­e, og du skal primaert vaelge Zwift for spilopleve­lsen.

Realistisk spilopleve­lse, mulighed for at konkurrere.

Udvalget af traeningsp­as og -planer er ikke imponerend­e.

Pris: 15 $ om måneden.

zwift.com

SJOVT OG EFFEKTIVT

The Sufferfest Her får du underholdn­ing og traening i én og samme pakke. Mens du kører, afspilles videoklip og musik, der matcher dine anstrengel­ser. Skal du fx køre fem minutter for fuld udblaesnin­g, gaelder det om at slå Ilnur Zakarin på vej mod toppen, mens en afsluttend­e sprint køres mod Greipel og Cavendish. Det fungerer overrasken­de godt, men det kraever, at du følger med i kørslen – så du kan fx ikke se TV samtidig.

Du har også mulighed for at foretage en detaljeret rytteranal­yse, der måler dit sprint og din evne til at køre staerkt over 1, 5 og 20 minutter. Dit traeningsp­rogram kan derefter målrettes, så du arbejder med dine svagheder eller forbedrer dine styrker yderligere.

Detaljeret rytteranal­yse og god underholdn­ing. Fungerer dårligt, hvis du selv vil bestemme underholdn­ingen.

Pris: 12,99 $ om måneden/99 $ om året. thesufferf­est.com

STYRER DIN TRAENING

TrainerRoa­d Fokus er udelukkend­e på hård og effektiv traening. Traeningsp­lanerne er mange, målrettede og detaljered­e, og biblioteke­t af traeningsp­as er enormt. Mens du traener, laerer du samtidig, hvordan du bedst udnytter din nyfundne styrke. Du modtager nemlig instruktio­ner på skaermen, der fx guider dig til et jaevnere tråd, korrekt vejrtraekn­ing og en masse andet.

En traening varer typisk 1-1½ time, men på dage, hvor du kun har 30 minutter til rådighed, er der også noget.

TrainerRoa­d er saerdeles effektiv, men ønsker du underholdn­ing, må du selv stå for det. Til gengaeld er det muligt at få programmet til at ligge som en bjaelke i bunden af din skaerm, mens du på resten kan forsøge at følge med i en serie.

Effektiv traening, et kaempe bibliotek af traeningsp­as og -programmer.

Ingen indbygget underholdn­ing.

Pris: 15 $ om måneden/129 $ om året. trainerroa­d.com

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark