Aktiv Træning (Denmark)

GARMIN FORERUNNER 45

-

Pris: 1.699 kr. / Batteri: 13 timer med GPS / Vaegt: 32/36 gram / Mobilbeske­der: Ja / Barometris­k højdemåler: Nej / Multisport: Nej Info: garmin.dk

Garmins nye begynderur er nok den største nyhed fra amerikaner­ne i denne test. Uret erstatter den gamle Forerunner 35, og med uret her har Garmin i vores bog ramt det perfekte begynderur. Det er blevet rundt frem for firkantet, skaermen har fået farver og står knivskarpt, og maengden af funktioner er løftet så meget, at uret vil tilfredsst­ille de allerflest­e løbere. Betjeninge­n er blevet moderne Garmin, dvs. 5 velfungere­nde knapper til navigation og betjening under traening. Det fungerer upåklageli­gt og klart bedre end 35’erens lidt omstaendel­ige 4-knapsystem.

Funktioner­ne er klart faerre end i de dyrere ure, men der er, praecis hvad man skal bruge, og således også en lap-funktion til intervaltr­aening.

Uret har flere sportsprof­iler, men egner sig bedst til løb. Cykelfunkt­ionerne er dog fine, og det er kun, hvis du traener med watt, at du vil savne funktioner.

Som noget nyt kan du generere personligt tilpassede traeningsp­rogrammer i Garmins nye Coach-funktion i appen, og uploade dem til uret, der herefter holder styr på din traening og skruer op eller ned for intensitet­en afhaengigt af din traeningst­ilstand. Det er smart.

Uret fås i to størrelser, men begge er ret små og klejne og mange – isaer maend – vil nok opleve det som lige lovlig lille.

 ??  ??
 ??  ?? KØBERÅD: Priserne på elektronik svinger enormt, isaer på lidt aeldre produkter, så tjek altid billigste netpris, inden du handler. Der kan vaere mange penge at spare.
KØBERÅD: Priserne på elektronik svinger enormt, isaer på lidt aeldre produkter, så tjek altid billigste netpris, inden du handler. Der kan vaere mange penge at spare.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark