Aktiv Træning (Denmark)

POLAR VANTAGE M

-

Pris: 1.599 kr. / Batteri: Op til 30 timer med GPS / Vaegt: 45 gram / Mobilbeske­der: Ja / Barometris­k højdemåler: Nej / Multisport: Ja Info: polar.com

Mens Garmin sprøjter produkter ud, går det mere adstadigt til hos Polar. Vantage M (og storebror V) blev lanceret i 2018 og var de første GPS-ure fra finnerne i over 2 år.

De har dog langt hen ad vejen vaeret vaerd at vente på, og med de to ure melder Polar sig på banen som en relevant spiller i kampen om kunderne. Vantage M er den billigere af de to, og netop i forhold til prisen er det et rigtig godt køb. Det minder om storebror, men mangler touchskaer­m, barometris­k højdemåler (og dermed Running Power), og så er knapper og byggekvali­tet lidt mere plastikagt­ig. Men derudover deler de to ure funktioner, og det gør, at Vantage M nok er testens bedste køb til dig, der dyrker tri. Du får alt det forventeli­ge data plus en decideret trifunktio­n, der kan bruges under staevner eller krydstraen­ing. Modsat Garmins modeller er uret primaert taenkt til traening. Smartwatch­funktioner­ne er få, og der er ingen muligheder for musik, betaling eller lignende. Skaermen er god, men heller ikke mere. Rammen rundt om selve displayet er relativt stor, og til trods for opdatering­er fremstår skaermen lidt lyssvag isaer i mørke.

Pulsmålere­n er identisk med den i Vantage V, og den er blandt de bedste i testen – praecis og relativt hurtigt reagerende på udsving.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark