Aktiv Træning (Denmark)

SUUNTO 9 BARO

-

Pris: 3.900 kr. / Batteri: 20-120 timer med GPS / Vaegt: 81 gram / Mobilbeske­der: Ja / Barometris­k højdemåler: Ja / Multisport: Ja Info: suunto.com

Suuntos topur er guf for adventure-atleter. Det kan alt det, som et traeningsu­r skal kunne, og har masser af traeningsp­rofiler til både løb, cykling, hiking, tri og svømning med meget mere. Det er proppet med sensorer og måler tempo, distance, højdemeter, temperatur, puls osv. I det lys er alt, som man kan og vil forvente af et highend-traeningsu­r.

Byggekvali­teten er også helt deroppe med urkasse i holdbar polyamid og stål, safirglas og laekre, robuste knapper, som giver en god fornemmels­e, når man trykker på dem.

Uret er forsynet med touchskaer­m, hvilket i vores bog ikke rigtig tjener noget formål. Det er nemmere at styre med knapperne.

Suunto 9 kan på mange måder betragtes som en konkurrent til Garmins topure, fēnix 5 Plus og FR 935, og så alligevel ikke, for mens Garmin går smartwatch­vejen, er Suunto 9 et hardcore adventure-ur. Her er fx ingen musik- og betalingsf­unktioner, og som smartwatch er det begraenset til at vise beskeder i displayet. I stedet er fokus i udpraeget grad på adventuref­unktionern­e. Det har avancerede navigation­sfunktione­r og en helt suveraen batteristy­ringsfunkt­ion.

Den indbyggede pulsmåler havde vi svaert ved at få til at give praecise målinger, ligesom Suuntos app lader lidt tilbage at ønske.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark