Aktiv Træning (Denmark)

GARMIN FĒNIX 5X PLUS

-

Pris: 6.000 kr. / Batteri: 32-170 timer med GPS, 13 timer med GPS og musik / Vaegt: 96 gram / Mobilbeske­der: Ja / Barometris­k højdemåler: Ja / Multisport: Ja Info: garmin.com

Fēnix 5X Plus er Garmins lirede topur. Det kan alt og samler alle de mange funktioner, Garmin har at byde på, i ét stort ‘se-hvad-jeg-kanur’. Uret er et glimrende smartwatch med alt, hvad det indebaerer af kalenderre­mindere, beskeder fra mobilen og vejrudsigt­er. Det kan også afspille musik som fx FR 245 Music. Desuden kan uret – som de fleste øvrige – måle din søvn, din aktivitet i løbet af dagen, dit stressnive­au, og om din form er på vej op eller ned.

Uret er også et fremragend­e traeningsu­r, hvor alle traeningsf­ormer fra løb til golf er understøtt­et. En saerlig feature er kortet i uret. Du kan på din traeningst­ur se, nøjagtig hvor du er, og hvilken rute du har taget. Uret kan også finde ruter til dig, hvis du vil løbe en tur i ukendt terraen, og så er det nemt at betjene via de velfungere­nde knapper.

Skaermen er stor og klar, men selvom uret er 9 mm bredere end fx FR 245, er det aktive display ikke større. Og netop størrelsen er urets eneste reelle ulempe (bortset fra prisen). Fēnix 5X Plus er robust og maskulint med safirglas og urkasse i stål. Remmen er kraftig, og uret fylder på hånden. Det sender alle de rigtige signaler om en aktiv livsstil, men som rendyrket traeningsu­r er det en solid klods, der tydeligt maerkes på løbeturen, under svømning, eller hvis du sover med det.

 ??  ??
 ??  ?? KØBERÅD: Vi tester de nyeste modeller her, men der kan vaere mange penge at spare ved at vaelge en lidt aeldre model – specielt hos Garmin, hvor udskiftnin­gen af modeller er stor.
KØBERÅD: Vi tester de nyeste modeller her, men der kan vaere mange penge at spare ved at vaelge en lidt aeldre model – specielt hos Garmin, hvor udskiftnin­gen af modeller er stor.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark