Aktiv Træning (Denmark)

POLAR VANTAGE V

-

Pris: 3.500 kr. / Batteri: Op til 40 timer med GPS / Vaegt: 66 gram / Mobilbeske­der: Ja / Barometris­k højdemåler: Ja / Vandtaet: Ja / Multisport: Ja Info: polar.com

Vantage V er Polars topur og et udpraeget tri-/løbeur. Ganske få smartwatch- og navigation­sfunktione­r, men til gengaeld masser af traenings-specs. Det kan alt det forventeli­ge som fart, distance, højdemeter, puls osv., men som det første på markedet måler uret derudover din ‘running power’, dvs. hvor meget kraft du rammer jorden med for hvert skridt. Det kan bruges til at pace et løb jaevnt eller til at beregne, hvor belastede dine muskler og led er – og dermed, hvor lang restitutio­nstid du har brug for. Det kraever tid at laere at bruge power-funktionen, men det er klart noget, industrien tror på, og som vil fylde mere i fremtiden.

Derudover er restitutio­n et nøglebegre­b i Vantage. Det har flere restitutio­nstests og -beregnere, ligesom den udmaerkede Flow-app viser avancerede grafer over traeningsb­elastning og restitutio­nsniveau.

Hardwaren er laekker med en solid urkasse og en blød, velsiddend­e rem. Knapperne er dog lidt traege, ligesom skaermen er lidt under niveau for et topur. Endelig er urets processor ikke helt på niveau med de bedste i testen, og uret reagerer lidt langsomt på input – ligesom uploadtide­rne kunne ønskes at vaere noget hurtigere.

Den optiske håndledspu­lsmåler er til gengaeld blandt de bedste. Den består af hele 9 LED-lys (mod typisk 3) og er både hurtig og praecis.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark