Aktiv Træning (Denmark)

GARMIN FORERUNNER 945

-

Pris: 4.999 kr. / Batteri: 36 timer med GPS, 10 timer med GPS og musik / Vaegt: 50 gram / Mobilbeske­der: Ja / Barometris­k højdemåler: Ja / Multisport: Ja

Info: garmin.dk

FR 945 er Garmins nye topur til triatleten. Det er pakket med sensorer og funktioner og er på softwaresi­den faktisk identisk med fēnix 5X Plus. Det har de samme smartwatch- og musikfunkt­ioner, de samme navigation­sfunktione­r og de samme traeningsf­unktioner. Det, vi skriver om fēnix 5X Plus’ imponerend­e specs, gaelder således også for uret her. Der, hvor FR 945 skiller sig ud, er på indpakning­en. Uret er 5 mm smallere, 4 mm tyndere og 46 gram lettere. Det fylder maerkbart mindre på håndleddet og opleves slet ikke som en klods. Det skyldes primaert urkassen i polymermat­eriale, et tyndere glas – og så er det på de nye modeller lykkedes Garmin at gøre rammen omkring displayet mindre.

De tiltag får også uret til at se knap så eksklusivt ud som fēnix 5, så du må afgøre med dig selv, om du vil have lav vaegt og en høj grad af traeningse­gnethed eller et toplaekker­t design.

Håndledspu­lsen i testens tre dyreste Garmin-ure er den nye Elevatesen­sor. Den måler iltmaetnin­g (relevant, hvis du er i højderne) og hvilepulse­n 24-7. Det sidste kunne vaere et rigtig godt redskab til at holde øje med dit restitutio­nsniveau, men desvaerre vises hvilepuls i samme graf som maks.-puls. Dermed bliver de små udsving i hvilepulse­n ‘trykket’, og det gør det svaert at se trends.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark