Aktiv Træning (Denmark)

Energi til hverdagen

STATE ENERGIDRIK

-

State Energy-drikken markedsfør­es som en ganske unik energidrik, der leverer stabil energi både til hverdagens hjernegymn­astik og til kraevende idraetspra­estationer. I vores øjne er det dog primaert førstnaevn­te, den egner sig til, for under traening kan kulsyren give maveproble­mer. Drikkes den 20-30 min. før traening, bør det dog ikke vaere noget problem. Drikken indeholder en fin maengde natrium, men savner lidt flere forskellig­e salte af den type, der tabes med sveden, hvis drikken skal bruges som en rendyrket hydrerings­kilde under sveddriven­de traening.

Hvor State til gengaeld fungerer rigtig godt, er i hverdagen, hvor drikkens saerlige sukkerstof­fer giver en mere stabil blodsukker­påvirkning, end hvis du drikker en almindelig sodavand eller en af de konkurrere­nde energidrik­ke.

Smagen er desuden mild og behagelig, hvilket vores testere oplevede som noget klart positivt.

Koffeinind­holdet er fornuftigt til at give en effekt, men er du vant til at drikke spandevis af kaffe, skal du ikke forvente et maerkbart pift fra den front.

KONKLUSION: Et interessan­t alternativ til Red Bull og svaermen af øvrige energidrik­ke. Vil isaer vaere et godt bud til dem, som ikke drikker kaffe, men ønsker et energikick i løbet af dagen.

Behagelig drikkeople­velse, stabil blodsukker­påvirkning. Kulsyre,savner lidt flere salte.

Pris: 16 kr. pr. flaske (400 ml) ved køb af 24 flasker. Hvad: Energidrik m. koffein, vitaminer og sukkerarte­n Palatinose.

 ??  ?? Koffein, vitaminer og komplekse kulhydrate­r med et indhold af sukkerarte­n Palatinose skal sikre, at State-drikken giver mere stabil energi.
Koffein, vitaminer og komplekse kulhydrate­r med et indhold af sukkerarte­n Palatinose skal sikre, at State-drikken giver mere stabil energi.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark