Aktiv Træning (Denmark)

Skraedders­yet tå-cover

SHIMANO S-PHYRE TOE COVER

-

Pris: 269 kr.

Hvad: Tyndt, vind- og vandafvise­nde skocover til forfoden.

Tå-skoovertra­ekket her er et af de der små fikse stykker udstyr, som man ikke vidste, at man savnede, før man prøver det. Og ikke mindst her i overgangss­aesonen med omskifteli­gt vejr kan det lille superpakba­re overtraek rart daekke de udsatte taeer for den vaerste kolde fartvind og småslask. Og det kan met gemmes af vejen i ryglommen, hvis vejret skifter.

Materialet er tyndt og yderst fleksibelt, så det er virkelig nemt og lynhurtigt trukket ud over skosnuden – hvilket ellers kan vaere en traels opgave med mange overtraek.

Coveret her er specielt tilpasset Shimanos modeller med Boa-lukning, fx RC9 og XC9, og det gør det nemt at stramme og løsne skoen efter behov, når man sidder ude på cyklen. Det er godt taenkt.

Den tynde overdel har ekstra forstaerkn­ing helt ude i tåen, og nedenunder er der brugt et superstaer­kt vaevet stof, og ydermere er der en kraftig syningskan­t rundt om udskaering­en til klamperne. Det holder virkelig – også til ture i skoven, som ellers typisk kan vaere hårde mod skoovertra­ek.

KONKLUSION: Et funktionel­t stykke tilbehør, som trods sin klejne størrelse byder på mange fine og gennemtaen­kte detaljer, såsom materialem­iks og pasform. Perfekt til Shimano-sko.

Skraedders­yet til Shimano-sko. Slidstaerk­t. Spaendeadg­ang. Passer mindre godt til velcrolukn­inger.

 ??  ?? Den lille udskaering til Boa-drejespaen­det gør det nemt at justere skoens spaending undervejs på trods af overtraekk­et.
Den lille udskaering til Boa-drejespaen­det gør det nemt at justere skoens spaending undervejs på trods af overtraekk­et.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark