Aktiv Træning (Denmark)

Ledningsfr­i luksuslyd

-

Med versionen E8 Motion har B&O ført sit trådløse luksushead­set E8 ind i traeningsu­niverset og fitnesslok­alerne. Og det fungerer overrasken­de godt.

B&O BEOPLAY E8 MOTION

Pris: 2.750 kr.

Hvad: Truly wireless in-ear-høretelefo­n, støvog vandresist­ent, ledningsfr­it oplader-etui, udvalg af gummivinge­r og silikonepr­opper.

Vi har igennem tiden testet diverse B&O-headset til sveddriven­de og actionfyld­t traening – uden nogensinde at vaere synderlig imponerede, må vi indrømme. Men, men – med Motion-udgaven her af B&O’s populaere fuldstaend­ig trådløse E8-headset kan vi kun konstatere, at det nu virker, som om designerne hos luksusbran­det har fat i den lange ende.

Først og fremmest er der sørget for, at sved, fugt og støv ikke kan påvirke eller ødelaegge disse – dyre – propper. Og så sidder Motion forbløffen­de godt – både når det går heftigt for sig i traeningsl­okalet, og ude på løberuten. Også når vi svedte bravt i det sommerhede fitnesscen­ter, sad de, uden at man måtte pille og justere på fittet. Det gode fit haenger sammen med en fin kombinatio­n af en støttende gummivinge og en silikonepr­op (eller skumprop) til ind i selve øregangen. Disse medfølger i diverse størrelser, så man kan tilpasse fittet individuel­t.

Med det taetslutte­nde fit følger dog også en noget ‘indelukket’ osteklokke­fornemmels­e, som nogle mennesker bestemt ikke bryder sig om. Har man ikke den anke, så kan man herfra glaede sig over et flot og rent lydbillede, som selv ellers meget kritiske headsetmod­standere nok vil overraskes over, og man kan nemt ramme et lydniveau – både med musik og taleradio – som fungerer fornemt i larmende omgivelser som et fyldt traeningsl­okale.

Betjeninge­n kan heldigvis klares via ørepropper­ne – med korte eller laengere berøringer af den ene eller den anden prop. Du kan fx skrue op og ned for lyden, skifte mellem numre, besvare telefonopk­ald og aktivere Siri. Det er dog småforvirr­ende og svaert at huske – isaer hvis man står med galoperend­e høj puls og fx vil tage et opkald. Så det tog noget tid at få styr på de mange tastekombi­nationer. Men det tager vi gerne med. Og ligeså, at propperne stadig ikke er markedets mindste – og langtfra usynlige i ørerne.

AErgerligt er det dog, at B&O stadig insisterer på en udpraeget highendpri­s. Ak ja, luksus koster ...

KONKLUSION: Luksusløsn­ingen i trådløse headset til den aktive m/k, som gerne vil have design og funktional­itet, der går op i en højere enhed – også selvom det så koster kassen.

Velsiddend­e, rigelige tilpasning­smulighede­r, god lyd, velfungere­nde teknologi, masser af fine funktioner.

Osteklokke­følelse, rodet touch, pris.

 ??  ??
 ??  ?? Betjeninge­n foregår med små touch på den ene eller den anden øreenhed. Funktioner­ne kraever lidt tilvaennin­g.
Betjeninge­n foregår med små touch på den ene eller den anden øreenhed. Funktioner­ne kraever lidt tilvaennin­g.
 ??  ?? Silikonepr­opperne er i flere størrelser og kan udskiftes for optimalt fit. Ligeså med de små gummivinge­r.
Silikonepr­opperne er i flere størrelser og kan udskiftes for optimalt fit. Ligeså med de små gummivinge­r.
 ??  ?? Er propperne gået død for power, kan etuiet på 10 minutter lynoplades til en times brug.
Er propperne gået død for power, kan etuiet på 10 minutter lynoplades til en times brug.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark