Aktiv Træning (Denmark)

Cykelklar i kulde og slask

-

Der er fokus på varmeevne og seriøs vejrafvisn­ing i Raphas vellykkede, hardcore cykeltight­s til staedige vinterrytt­ere, der lystigt triller ud trods vejrgudern­es rasen.

RAPHA PRO TEAM WINTER TIGHTS II

Pris: 2.000 kr.

Hvad: Lange cykelbibs i kraftige, vejrafvise­nde materialer, med indlagt pude, 360-graders reflekspri­nt, miniryglom­me.

Hører du til de ryttere, der trodser vinterens kuldegrade­r, frysende vind, nedbør og slaskende opsprøjt kilometer efter kilometer, så kender du vaerdien af et par seriøst varme og vejrafvise­nde lange tights, og her vil engelske Raphas velafprøve­de Pro Team Winter Tights i den updatede version 2 vaere en trofast og pligtopfyl­dende faelle på de barske ture. Det kan vi trygt skrive under på efter at have testet dem på egen krop igennem måneders vejrudsat cykling.

Tightsene er i den grad vintervarm­e, bl.a. takket vaere en markant fleeceinde­rside – der i zoner tilmed er dejlig blød og opkradset – så der er masser af komfort. Materialet byder samtidig på en saerdeles velfungere­nde vind og vandafvise­nde funktion i benenes fulde laengde og hele vejen op til over hoften – noget, som vi hurtigt satte stor pris på i møgvejr, og så var vores lille skepsis over for det lidt stivere materiale glemt.

Frontstykk­et går relativt højt op, og kun i ryggen er der et lidt tyndere, straekbart materiale med en lille indlagt meshkile i midten. Dermed understreg­es det også, at her har vi et par 100 pct. vinterorie­nterede tights med fokus på varme, og åndbarhed er bestemt ikke en spidskompe­tence. På milde dage snakker vi altså en sveddriven­de sag!

Snit og pasform er fornem, taet og med maerkbar kompressio­n uden at gå fuldstaend­ig i slim racefit. Der er også taenkt i reflekspri­nt og synlige logoer, så trafiksikk­erheden er husket. Og så er vi svaert glade for puden (magen til Pro Teambibsud­gaven), der løser opgaven uden så mange dikkedarer.

 ??  ??
 ??  ?? De små, fine detaljer er ikke glemt. Her en lille ekstralomm­e til fx mobil, kreditkort etc.
De små, fine detaljer er ikke glemt. Her en lille ekstralomm­e til fx mobil, kreditkort etc.
 ??  ??
 ??  ?? Winter Tights II fås i flere farvekombi­nationer, med den navy/gule her som den mest iøjnefalde­nde og trafiksikr­e.
Winter Tights II fås i flere farvekombi­nationer, med den navy/gule her som den mest iøjnefalde­nde og trafiksikr­e.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark