Aktiv Træning (Denmark)

GARMIN EDGE 130

Pris: 1.200 kr. / Størrelse: 63 x 41 x 16 mm / Skaerm: 45 mm / Vaegt: 33 gram / Batteri: 15 timer / Mobilbeske­der: Ja / Info: garmin.com

-

Edge 130 er den mindste model fra Garmins nyeste serie af cykelcompu­tere, der alle ender på 30. Og selvom det er en meget fin og gennemført cykelcompu­ter til en konkurrenc­edygtig pris, så er det også en meget skrabet model sammenlign­et med resten af serien.

Navigation­en er af typen breadcrumb, hvor du navigerer efter en streg på en ellers blank skaerm. Det er svaert at navigere ordentligt efter, når pulsen er høj, men er du faret vild, skal det nok få dig sikkert hjem.

Edge 130 har naturligvi­s alle de mest grundlaegg­ende funktioner samt Strava Live-segmenter, men en del af de mere avancerede funktioner som traeningsk­alender, intervaltr­aening og muligheden for at have flere forskellig­e profiler er sparet vaek.

Garmin er generelt enormt god til at lave brugervenl­ige menuer og nem betjening, og på trods af at den lille computer kun har fem knapper, er den naturligvi­s ingen undtagelse.

Den har ingen indbygget lysmåler, så du skal manuelt bestemme, om lyset i displayet skal vaere taendt eller slukket, og vaelger du, at det er taendt under hele din traening, bliver batteritid­en reduceret en del. Med displayet taendt og med tilsluttet pulsmåler, wattpedale­r og fartmåler var vi naermere på otte timers batteritid.

Kort sagt: En fin cykelcompu­ter med de funktioner, som de fleste pendlere og nyere cykelrytte­re vil få brug for. Til mere avanceret traening og navigation kommer den dog til kort.

 ??  ?? GODT KØB Cykelcompu­tere
GODT KØB Cykelcompu­tere
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark