Aktiv Træning (Denmark)

Italiano-stil til traeningen

-

ALBA OPTICS ANVMA SNW VZUM

Pris: 900 kr. Info: theoutside­collective.eu

Hvad: Ultraletva­egtssports­brille i blød, fleksibel plast, inkl. hardcase.

I en tid, hvor sportsbril­ler (isaer til cykling) åbenbart ikke kan blive store nok, går italienske Alba Optics helt modsat, og med tydelig retrolook-inspiratio­n er Anvma her et overrasken­de funktionel­t og laekkert bekendtska­b. Vaegten er lige knap 20 gram, og man maerker vitterlig ikke, at man har den lette brille på. Stellet er i en ultrafleks­ibel gummi-/plastleger­ing, der gør, at du virkelig kan ‘volde’ brillen, uden at det går galt. Glassene er ret små (fås i flere udgaver til forskellig­e lysforhold mv.), men udsynet er alligevel rart, og lysindfald og vind opleves ret uproblemat­isk

– selvom de selvklart langtfra matcher et fuldblods wraparound, goggleagti­gt Oakley-design.

Anvma er isaer taenkt til touring-/gravelrytt­ere, hvor både lav vaegt, pakbarhed og ikke mindst robusthed er fokuspunkt­er, når vi vil rejse let. Og det var forbløffen­de, hvordan vi slap afsted med ret hårdhaende­t at ‘proppe’ brillen af vejen i fx en rammetaske.

Vi var også begejstred­e for de solide, antiridseb­ehandlede polykarbon­atlinser, der gav et fint synsfelt uden deformatio­ner ude i siderne.

Lette, superrobus­te, velsiddend­e – også til fx løb. Følger kun minimalt ansigtets runding.

Lav 3 saet af hver af de 6 øvelser. Under hver øvelse står der et antal gentagelse­r pr. saet, som du kan sigte efter. Det er dog vigtigt, at du kan lave øvelsen med en korrekt teknik uden at gå helt til udmattelse, så når du maerker, at du må gå på kompromis med teknikken for at lave en yderligere gentagelse, skal du holde pause, indtil du begynder på naeste saet. Hold cirka 60 sek. pause mellem saettene.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark