Aktiv Træning (Denmark)

HIIT I STUEN.

-

Denne måneds powerpas er lige så simpelt, som det er effektivt. Og så kan det laves hjemme på stuegulvet.

15 heftige minutter, der styrker musklerne og giver sved på panden.

Tilbud: Få hamrende effektiv traening derhjemme på kun et kvarter. Pris: Du skal vaere klar til at give den fuld gas fra første sekund og få masser af sved på panden!

Denne måneds powerpas er et HIITprogra­m, du kan lave hjemme hos dig selv helt uden udstyr. HIIT står for højintens intervaltr­aening og daekker over hårde intervalle­r, hvor du giver den fuld skrue, afbrudt af korte pauser. Metoden kan bruges inden for mange traeningsf­ormer. Her bygger vi traeningen op om simple, effektive styrke- og konditions­øvelser, hvor du kun bruger kroppens egen vaegt.

Passet gennemføre­s som AMRAP – en forkortels­e for as many rounds as possible. Det gaelder altså om at nå så mange runder som muligt inden for den afsatte tid. Kør programmet som cirkeltrae­ning, hvor du laver det antal gentagelse­r, der står ud for en øvelse, inden du rykker videre til den naeste. Når du har vaeret alle øvelser igennem, starter du forfra på en ny runde. I modsaetnin­g til andre HIIT-modeller er pauserne ikke fastlagt på forhånd. Du skal holde pause, når det er nødvendigt, og de skal vaere så få og så korte som muligt. Så jo højere tempo du holder i øvelserne, og jo faerre pauser du giver dig selv, des flere runder kan du nå.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark