Aktiv Træning (Denmark)

Headset til traening

➼ Man kan lave trådløse sportshøre­telefoner på mange måder. Det vidner denne måneds duel mellem Miiego og Huawei om. Hvilken måde foretraekk­er du?

-

HUAWEI FREEBUDS PRO

Pris: 1.111 kr. Info: consumer.huawei.com

Hvad: Trådløst headset med noise cancelling. 7 timers batteri og yderligere 30 timer i kassen.

Der er sikkert mange ting, man kan skaelde Huawei ud for, men deres lille, elegante true wireless-headset er ikke en af dem. Det er ganske enkelt vellykket.

FreeBuds Pro er en opdatering af kinesernes lidt vel Apple-inspirered­e FreeBuds 3, der blev lanceret sidste år, og der er sket lidt af hvert siden da. Mest af alt er der kommet styr på awareness- og noise cancelling-funktioner­ne, der her fungerer upåklageli­gt og fx lader dig lytte til taleradio, mens du cykler.

Det spinkle headset sidder godt, og vi har ikke haft problemer med pasformen under løb eller fitness, men der er ingen kroge eller andet til at sikre ekstra greb, så det afhaenger nok af det enkelte øres udformning. Styringen er speciel og kraever tilvaennin­g. Den sker vha. små strøg eller klem på headsettet. I starten kunne vi slet ikke få det til at makke ret, men øvelse gør mester – og når først du mestrer det, fungerer det godt. Glem dog alt om at gøre det med handsker eller våde fingre.

MIIEGO MIIBUDS ACTION

Pris: 799 kr. Info: miiego.com

Hvad: Trådløst headset. 6 timers batteri og yderligere 83 timer i kassen. IPX6-vandtaethe­d, så tåler kraftig regn.

Hvis Huaweis FreeBuds er den elegante, spinkle løsning, er Miiegos Miibuds den robuste og lidt klodsede. De store propper sidder suveraent godt fast og takket vaere den store ørebøjle er de simpelthen ikke til at tvinge ud af øret – selv under svedig crossfit eller teknisk trailløb. De virker også yderst solide og har uden problemer tålt sved og vand i store maengder. Batteritid­en er bestemt også i orden. De klarer snildt 6 timer på en opladning. Alt det kommer dog med en pris, og det er ud over et uelegant udseende og en stor ladeboks også et lidt ukomfortab­elt fit. Proppen maerkes i øret, og bøjlen kan også trykke ubehagelig­t, isaer hvis du samtidig har briller, hue eller kasket på.

De trykbare knapper på siderne gør selve styringen meget enkel og langt lettere end på Huawei-modellen. Lyden kan vi ikke klage over. Headsettet spiller højt nok til taleradio og med god bund i bassen, når du hører musik.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark