Aktiv Træning (Denmark)

Laes, lyt, og like dig til mere inspiratio­n

Savner du inspiratio­n til de lange ture, så findes der masser af fantastisk­e løbefortae­llinger, der kan taende motivation­ens ild i dig.

- barkleymov­ie.com/

LAES

Christophe­r McDougall: Born

to run/Født til at løbe. Den anerkendte journalist Chris McDougalls bog har efterhånde­n nogle år på bagen, men er ikke mindre fascineren­de af den grund. Den forener en opdagelses­rejse med en kriminalro­man og en bog om at løbe. Forfattere­n følger en raekke usammenhae­ngende spor ned gennem Kobberdale­n i Mexico på jagt efter en hemmelig stamme af superløber­e. Mens han bevaeger sig dybere og dybere ind i vildmarken, traenger han også dybere ind i hemmelighe­den bag et langt og skadesfrit løberliv.

LYT

Rich Roll Podcast. Hvis man ellers kan se bort fra, at Rich Roll er så overbevist veganer, at han mener, det er det eneste rigtige, så er hans podcast en guldgrube

af tips og løbehistor­ier. Afsnittene er lange, ofte omkring to timer. Altså perfekte til det lange traeningsp­as. Findes nemt på Spotify. richroll.com/all-episodes/

SE The Barkley Marathons – The Race That Eats Its Young.

Fremragend­e dokumentar­film om det, der af mange betragtes som verdens hårdeste løb – The Barkley Marathons. Løbet er 160 km langt og skal gennemføre­s på 60 timer. 16.500 højdemeter og et forraederi­sk terraen af tornekrat og klippeskae­rver, hvor man farer vild, bare man drejer hovedet, er blandt udfordring­erne. Løbet har vaeret afholdt siden 1985, men der skulle gå ti år, før den første løber formåede at gennemføre. Findes på iTunes med den danske titel Barkley Maraton – et ultraløb helt ude i skoven.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark