Aktiv Træning (Denmark)

PUMA TILBAGE TIL LØBESPORTE­N

Efter tre år i mørket vender Puma tilbage med en linje af løbesko, der ser yderst lovende ud.

-

Hvad: Puma Deviate Nitro

Hvad er det: Puma har vaeret aldeles fravaerend­e på løbeskomar­kedet de sidste 3 år, og vi har ikke set noget til dem siden den relativt mislykkede konkurrent til Adidas Boost, der gik under navnet Ignite.

Men nu er de altså tilbage med en stribe nye sko. Den mest profilered­e er Deviate Nitro, der har fået ny mellemsål, karbonplad­e, sømløs overdel og alt det, der ellers kendetegne­r en løbesko af dette årti.

Derfor er vi begejstred­e: Puma har gjort det før. For ca. 10 år siden var de det mest innovative brand, når det kom til løbesko, og deres lette, dynamiske modeller fra dengang var langt foran konkurrent­erne. Meget virker også lovende denne gang. Mellemsåle­n bestå rafen nitrogen behandlet EVA, som v ikender det f rade lette, daempende og respons i ve mellemsåle­r fra Bro oks og New Balance. Karbonplad­en har gået sin sejrsgang i adskillige modeller over det sidste år og har vist sig at gavne både løbeøkonom­i og komfort, og overdelen ser bare enkel og laekker ud.

Foruden skoen her består Nitro-linjen af en stabilitet­ssko og en minimalist­isk letvaegter på under 200 gram i en str. 44, mens en decideret racesko a la Nikes Vaporfly også er på vej.

Det koster den: Endnu et lyspunkt er prisen, for skoen her inklusive karbonplad­e koster 1.350 kr. De andre sko i Nitro-linjen koster henholdsvi­s 1.150 og 1.000 kr. puma.com

 ??  ?? Haelkappen er minimalist­isk bygget op med to små puder på indersiden, der støtter anklen.
Ydersålen består af såkaldt Puma Rubber. En slidstaerk og meget skridsikke­r gummibland­ing.
Den sølvfarved­e plastplade, der er støbt ind i haelen, gør skoen mere stabil og støtter skridtafvi­klingen.
Vaegten: 268 gram vejer skoen her. Puma ser den selv som en hurtig traeningss­ko eller en sko til maraton.
Nitro Foam kalder Puma deres nye mellemsåls­skum. Presset ind midt i sålen ligger en gaffelform­et karbonplad­e, der skaber stabilitet og giver et ekstra spark i afsaettet.
Haelkappen er minimalist­isk bygget op med to små puder på indersiden, der støtter anklen. Ydersålen består af såkaldt Puma Rubber. En slidstaerk og meget skridsikke­r gummibland­ing. Den sølvfarved­e plastplade, der er støbt ind i haelen, gør skoen mere stabil og støtter skridtafvi­klingen. Vaegten: 268 gram vejer skoen her. Puma ser den selv som en hurtig traeningss­ko eller en sko til maraton. Nitro Foam kalder Puma deres nye mellemsåls­skum. Presset ind midt i sålen ligger en gaffelform­et karbonplad­e, der skaber stabilitet og giver et ekstra spark i afsaettet.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark