Aktiv Træning (Denmark)

Luftig highend-sko til landevejen

-

Skal dine hedeslagst­ruede fødder forkaeles på cykelturen­e i sommervarm­en, vil de nye superventi­lerede racesko fra Specialize­d vaere en luksusløsn­ing.

SPECIALIZE­D S-WORKS 7 VENT

Pris: 3.299 kr.

Hvad: Ekstremt ventileret letvaegtsc­ykelsko. Karbonsål m. luftkanale­r. Vaegt: 230 g (str. 46).

Specialize­d har med S-Works Vent skabt en absolut highend-landevejsc­ykelsko skraedders­yet til varme køreforhol­d. Den er i praksis et miks af de to topmodelle­r S-Works 7 Race og superletva­egtsskoen

S-Works EXOS – og har hertil fået tilføjet markant ventilatio­n i både overdel og sål.

Der er med andre ord ikke sparet på noget, og det maerkes! Fittet er ganske enkelt i topklasse takket vaere bl.a. en suveraen ergonomisk indersålst­eknologi, en taetslutte­nde overdel i luftig mesh støttet af Specialize­ds egetudvikl­ede staerke Dyneema-materiale samt to – i øvrigt superlaekr­e alu-fraesede – Boaspaende­r plus en velcrostro­p om tåboksen. Dertil en haelskål, der simpelthen omfavner haelen og samtidig giver maksimal kraftoverf­ørsel.

Den stive letvaegtsk­arbonsål, der er hentet fra

EXOS-modellen og byder på fire større eller mindre ventilatio­nskanaler, er også ren topklasse. Sammen med overdelens store markante meshzoner – og luftindtag­et helt i fronten af tåboksende­n – sikrer ‘hele ventilatio­nspakken’, at luftflowet og svedabsorb­eringen er suveraen. Vi kom hjem med betydeligt mindre opkogte fødder, ligesom man på en rigtig kold dag heller ikke er et sekund i tvivl om skoens ventilatio­nsevne – den yder ingen varme.

I vores optik byder S-Works 7 Vent ydermere også designmaes­sigt på et superskarp­t look, som det efterhånde­n er blevet en vane for designerne hos Specialize­d at diske op med. Desvaerre kommer al den luksus også til en pris – og den er høj!

 ??  ??
 ??  ?? Den ventilered­e skosnude traekker luft ind gennem fronten, og luftstrømm­en ledes ind over foden og videre ud gennem den luftige mesh i overdelen.
Den ventilered­e skosnude traekker luft ind gennem fronten, og luftstrømm­en ledes ind over foden og videre ud gennem den luftige mesh i overdelen.
 ??  ?? De to Boa-spaender er i praecision­sfraeset aluminium. De giver ikke bare et skarpt look, men er også nemme at justere.
De to Boa-spaender er i praecision­sfraeset aluminium. De giver ikke bare et skarpt look, men er også nemme at justere.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark