Aktiv Træning (Denmark)

Let, billigt og aegte trådløst headset

Skullcandy undersøger med Dime, hvor billigt et trådløst headset kan laves. Det gør de langt hen ad vejen virkelig godt. Men ultralav pris kommer trods alt med en pris.

-

SKULLCANDY DIME

Pris: 299 kr.

Hvad: Trådløst headset. Vandtaet (IPX4) og med 3,5 timers batteritid og yderligere 4,5 i boksen.

Skullcandy har i den grad opdaget, at True Wireless-headset er det, der rykker for tiden, og lancerer produkter i en lind strøm. Således har tre produkter i kategorien set dagens lys inden for få uger. Faelles for dem er en lav pris og ungdommeli­ge, naesten naive farver i klar grøn, rød og blå (alle headset fås dog også i en mere moden/kedelig sort).

En af de mest interessan­te nye lanceringe­r er Dime. Og det skyldes ikke nye fancy features. Tvaertimod, faktisk. Dimes ubetinget største claim to fame er en uhørt lav pris. 299 kr. koster de og saetter dermed nye standarder for, hvor lidt et True Wireless-headset kan koste.

Dertil er de meget små og lette. I boksen fylder de som en bilnøgle og trykker vaegten op på 35 gram, mens selve propperne vejer 4-5 gram pr. stk. Det er cirka 20 pct. mindre end Apples meget små AirPods.

Lav vaegt og lav pris kan naturligvi­s godt maerkes.

Alt er holdt i en mat, let plastik, der ikke ligefrem signalerer luksus, men på den anden side virker helt igennem solid. Største afsavn er fravaeret af noise cancelling-funktion. Den savner man i den grad på cyklen, hvor vindstøjen overdøver musikken, eller i fitnesscen­teret. Dertil er lyden heller ikke imponerend­e. Der mangler nuancer og dybde, men de spiller højt, og taleradio fungerer fint.

Saettet kommer uden ekstra silikonedu­tter, men sidder faktisk overrasken­de godt, selv under aktivitet. De skal lige vinkles på plads, men så sidder de, pga. den lave vaegt, også naesten umaerkelig­t i øret.

 ??  ?? En enkel, men virkelig brugbar feature er, at propperne fungerer uafhaengig­t af hinanden. Du kan således nøjes med at have en enkelt i øret både ved telefonsam­taler og musiklytni­ng.
En enkel, men virkelig brugbar feature er, at propperne fungerer uafhaengig­t af hinanden. Du kan således nøjes med at have en enkelt i øret både ved telefonsam­taler og musiklytni­ng.
 ??  ?? Med den lille rem kan saettet klipses i nøglebundt­et. En fin illustrati­on af, hvor småt og let det er.
Med den lille rem kan saettet klipses i nøglebundt­et. En fin illustrati­on af, hvor småt og let det er.
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark