Aktiv Træning (Denmark)

Suveraent traeningsu­r til prisen

-

➼ Den nye udgave af Polars midrange-traeningsu­r har så mange funktioner, at selv den mest kraesne atlet ikke kan brokke sig. Det er svaert at finde et bedre ur til prisen.

POLAR VANTAGE M2

Pris: 2.299 kr. Info: polar.com

Hvad: GPS-ur med et vaeld af traenings-, sundheds- og smartwatch-funktioner. 30 timers GPS-tid.

2018 var lidt af et comeback-år for Polar. Efter at have kaempet lidt med tingene og ikke rigtig fundet sig til rette i en verden af GPS- og smartwatch­es lykkedes det med tre rigtig glimrende modeller. Vantage V, Grit X og ikke mindst Vantage M, der vandt vores stortest af budgetvenl­ige GPS-ure i 2019.

Nu er sidstnaevn­te så kommet i en ny version. Meget er dog ved det gamle, og der er stadig tale om et velbygget, velfungere­nde GPS-ur med en imponerend­e maengde funktioner.

Uret egner sig til alt fra den nysgerrige sundhedsen­tusiast, der vil tracke søvn, skridt og puls, til den ambitiøse triatlet, der har brug for detaljered­e traenings- og restitutio­nsdata. Der er simpelthen ikke den traeningsf­unktion, der mangler. Derudover er det hele knyttet op på Polars Flow-app, der i vores bog er en af de bedste tracker-apps derude, og den giver mulighed for de dybeste indsigter. I forhold til sin forgaenger har uret fået et par nye funktioner. Blandt de mest savnede er music control, der gør, at du kan ‘fjernbetje­ne’ telefonens musikafspi­lning via uret. Samt den nye Fuel-funktion, hvor du kan planlaegge i detaljer, hvornår og hvor meget vaeske og energi, du skal indtage under traening.

Målt på funktioner er uret et af de bedste til prisen. Der er dog et par hager, hvis vi sammenlign­er med Garmin. Skaermen er lidt mørk, og datafelter­ne små. Uret skal saettes op via appen – meget lidt kan aendres på selve uret. Dertil er selve softwaren lidt langsom, og uret reagerer med forsinkels­e på input.

Gear og grej

 ??  ?? Mere batteritid og barometris­k højdemåler er de primaere mangler sammenlign­et med et highend-ur.
Mere batteritid og barometris­k højdemåler er de primaere mangler sammenlign­et med et highend-ur.
 ??  ?? Remmen er nydesignet, og den er glimrende. Dertil fås uret i 4 farvekombi­nationer: sort-grå, brun-kobber, guld-champagne og grå-gul.
Remmen er nydesignet, og den er glimrende. Dertil fås uret i 4 farvekombi­nationer: sort-grå, brun-kobber, guld-champagne og grå-gul.
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark