Aktiv Træning (Denmark)

Smartwatch med traeningsp­rofil

➼ Seneste udgave af Samsungs aktive smartwatch byder ikke på revolution, men et par fine forbedring­er til dig, der primaert vil have et smartwatch og sekundaert et traeningsu­r.

-

SAMSUNG GALAXY WATCH ACTIVE 2

Pris: 1.899-2.399 kr. (afhaengigt af størrelse og 4G) Info: samsung.com

Hvad: Smartwatch med traeningsf­unktioner. Vandtaet ned til 5 meter. Batteritid op til 40 timer (meget afhaengigt af brug).

Active 2 er Samsungs bud på et ur, der på én gang er smartwatch, sundhedstr­acker og traeningsu­r. Vi testede første version af uret og var ganske tilfredse.

Det er vi sådan set også med denne anden udgave, selvom maengden af opdatering­er i forhold til forgaenger­en er til at overskue. Mest markant fås det lille, slanke og glatte ur nu i to størrelser, den klassiske 40 mm og en større 44 mm. Begge størrelser fås desuden i en 4G-udgave, der gør det muligt at vaere online samt ringe og modtage opkald fra uret, selvom det ikke er forbundet til telefonen.

En anden nyskabelse er, at den navigation­sring, vi savnede i forrige udgave, nu er tilbage. Dog i en digital form og ikke som fysisk ring, men alligevel et tiltag, der gør navigation­en i uret noget nemmere.

Selvom uret er taenkt som den mest sporty udgave af Samsungs ure, er det altså primaert et smartwatch.

Skaermen står tindrende skarpt og kan naesten konkurrere med Apples markedsfør­ende ditto. Men den er også skrøbelig og lidt vanskelig at navigere på med svedige fingre og høj puls. Dertil suger den strøm, og selvom batteritid­en er blevet bedre end i førsteudga­ven, skal uret stadig lades hver dag, hvis du har skaermen taendt, bruger GPS og lytter til musik.

Selve traeningsf­unktionern­e er fine, og isaer GPS’en er imponerend­e hurtig og praecis. Registreri­ng af styrkeøvel­ser som armbøjning­er og sit-ups fungerer mindre godt. Her vil vi i hvert fald ikke stole på urets evne til at taelle gentagelse­r korrekt.

 ??  ?? Pulsmålere­n er ny og mere følsom. I vores test var den dog stadig kun so-so og ikke praecis nok til egentlig pulstraeni­ng.
Pulsmålere­n er ny og mere følsom. I vores test var den dog stadig kun so-so og ikke praecis nok til egentlig pulstraeni­ng.
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? Uret er født med en let, blød og velsiddend­e silikonere­m. Den kan udskiftes med en laederrem for et lidt mere eksklusivt udtryk.
Uret er født med en let, blød og velsiddend­e silikonere­m. Den kan udskiftes med en laederrem for et lidt mere eksklusivt udtryk.
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark